Ποιος Βαλμπουενά… Καλύτερα Ουάρντα… Ιδού το δίλημμα!!!

Εδώ και δύο μέρες απασχολεί τους φίλους του Απόλλωνα

Με το άκουσμα της είδησης για συζητήσεις του Απόλλωνα με τον παικταρά Βαλμπουενά, πολλοί φίλοι των “γαλάζιων” μπήκαν σε δίλημμα.

Ο Γάλλος είναι στα 38 του χρόνια, Σεπτέμβρη κλείνει τα 39, δεν θα ήταν καλύτερα να μείνει ο Ουάρντα αφού η ομάδα τους χρειάζεται και εξτρέμ παρά τις δυσκολίες του χαρακτήρα του και την τιμωρία των δύο αγωνιστικών.

Μόνο τυχαίος δεν είναι ο παικταράς Γάλλος που έχει την δική του ιστορία και με την ποιότητα του και την κατάσταση στην οποία έδειξε να είναι, δείχνει πως μπορεί να κάνει την διαφορά στο Κυπριακό πρωτάθλημα και αυτό είναι ξεκάθαρο. Από την άλλη όμως έχεις άλλο ένα παικταρά, με τα “δικά” του θέματα που βοήθησε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος πέρσι αλλά θα πρέπει να μπει σε “καλούπια”, αν μπαίνει.

Βέβαια η διοίκηση Κίρζη είναι αυτή που θα πάρει την όποια απόφαση, αυτή ξέρει καλύτερα και αν θα γίνει κάτι από τα δύο ή αν θα πάνε στους “γαλάζιους” σε τρίτη λύση!

Οψόμεθα…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy