Κύπρος: Αστυνομικός βούτηξε με τα ρούχα και έσωσε ανήλικη που ήταν αναίσθητη στη θάλασσα

Δακρυσμένοι οι γονείς

Γύρω στις 11.10 δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για 17χρονη μαθήτρια από Ουκρανία που ζει μόνιμα στην Κύπρο ότι αγνοείται στη θάλασσα. Η ανήλικη είχε πάει με τρεις φίλες της στη θαλάσσια περιοχή πλησίον γνωστού ξενοδοχείου της Πάφου για νυχτερινό μπάνιο.

Όταν τα άλλα τρία πρόσωπα βγήκαν εκτός διαπίστωσαν ότι η 17χρονη δεν βρισκόταν μαζί τους. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία. Σήμανε συναγερμός στη Λιμενική Αστυνομία στο ΚΣΣΕΔ ενώ η άκατος βγήκε προς αναζήτηση.

 

Η επέμβαση του αστυνομικού υπήρξε σωτήρια για την κοπέλα που ανέκτησε τις αισθήσεις της. Ο νεαρός αστυνομικός, Παναγιώτης Δημοσθένους στην προσπάθεια του αυτή τραυματίστηκε στο πόδι και μετέβη στο νοσοκομείο της πόλης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στο μεταξύ, οι γονείς της 17χρονης παρακολουθούσαν με αγωνία τις προσπάθειες διάσωσης και με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησαν τον αστυνομικό που έσωσε τη ζωή του παιδιού τους.

omegalive.com.cy

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy