Έρχεται ο Φρέιρε!

O Κώστας Νικολακόπουλος μεταφέρει μέσα από το sportfm.gr την πληροφορία από την Αργεντινή πως ο Νικολάς Φρέιρε αναμένεται μέσα στην Κυριακή να βρεθεί στη χώρα μας για λογαριασμού του Ολυμπιακού.

Την μεταγραφή του Νικολάς Φρέιρε ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός! Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί τον εκλεκτό των «ερυθρολεύκων» για την ενίσχυση στην άμυνα, με την απόκτησή του να θεωρείται κλεισμένη όπως αποκάλυψε σήμερα στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Πριν από λίγη ώρα, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών μετέφερε ακόμη μία είδηση σχετικά με τον Αργεντινό στόπερ. Πρόκειται για πληροφορίες του Κώστα Νικολακόπουλου από τη «χώρα του τάνγκο», οι οποίες αναφέρουν πως ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να βρεθεί αύριο Κυριακή (23/07) στην Ελλάδα.

Ο Φρέιρε έρχεται στη χώρα μας με σκοπό να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, με τον Ολυμπιακό.

Έτσι, στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» και θα προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες, υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy