Οι πιθανοί αντίπαλοι σε 3ο προκριματικό Champions League ή Europa League

Μετά τους επαναληπτικούς για τον 1ο προκριματικό γύρο ξεκαθάρισαν οι αντιπάλοι του Άρη

Ξεκαθάρισαν το βράδυ της Τετάρτης (19/7) τα δεδομένα με τους πιθανούς αντιπάλους του Άρη τόσο στον 3ο προκριματικό του Champions League, όσο και στον 3ο προκριματικό του Europa League.

Η διπλή ευρωπαϊκή κλήρωση για τον Άρη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιουλίου, πριν δηλαδή το ματς της Τετάρτης με την Μπάτε Μπόρισοφ. Αρχικά θα μάθει το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του στον 3ο προκριματικό του Champions League, σε περίπτωση πρόκρισης επί της Μπάτε και στη συνέχεια, θα μάθει το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του στον 3ο προκριματικό του Europa League, σε περίπτωση αποκλεισμού από την Μπάτε.

Θυμίζουμε ότι με πρόκριση εξασφαλίζει θέση τουλάχιστον στους ομίλους του Conference League και συνεχίζει για το όνειρο των ομίλων είτε του Champions League, είτε του Europa League.

ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟΝ 3ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ CHAMPIONS LEAGUE

Σημειώνεται ότι ο Άρης είναι στους αδύνατους της κλήρωσης μαζί με την Μπάτε ως ζευγάρι. Θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού με το οποίο θα κληρωθεί και θα είναι ένα απ’ τα πιο κάτω:

 

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Αστάνα

Κοπεγχάγη – Μπρέινταμπλικ  Ισλανδίας

Γαλατασαράι – Ζάλγκιρις

Καραμπάχ – Ράκοφ Πολωνίας

Σλόβαν Μπρατισλάβα – Ζρίνσκι Βοσνίας

Μόλντε – Ελσίνκι

 

ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟΝ 3ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ EUROPA LEAGUE (Μονοπάτι πρωταθλητών)

Διευκρινίζεται ότι από τα πιο κάτω ζευγάρια, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα αποκλειστεί. Δεν υπάρχουν δυνατοί και αδύνατοι σε αυτή την κλήρωση. Τα 10 ζευγάρια θα κληρωθούν ανοιχτά και οι ηττημένοι κάθε ζευγαριού θα αγωνιστούν μεταξύ τους.

Τα εννιά ζευγάρια πιθανοί αντίπαλοι του Άρη:

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Αστάνα

Σέριφ – Μακάμπι Χάιφα

Ζάλγκιρις – Γαλατασαράι

Μπρέινταμπλικ – Κοπεγχάγη

Κλάκσβικ Νησιών Φαρόε – Χάκεν

Ράκοφ – Καραμπάχ

Σλόβαν Μπρατισλάβα – Ζρίνσκι Βοσνίας

Λουντογκόρετς – Ολίμπια Λιουμπλιάνας

Μόλντε – Ελσίνκι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy