Τα φιλικά του Απόλλωνα στη Σλοβακία

Με τηλεοπτική κάλυψη από τη Cytavision

Με επίσημη του ενημέρωση ο Απόλλωνας ανακοίνωσε τα φιλικά προετοιμασίας του στη Σλοβακία τα οποία θα είναι και τηλεοπτικά.

Αναλυτικά:

Στη Σλοβακία για το δεύτερο βασικό στάδιο προετοιμασίας βρίσκεται η ομάδα μας από τη Δευτέρα (17/07) εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή (28/07).

Να σημειωθεί ότι τα τρία από τα τέσσερα θα είναι τηλεοπτικά από τη Cytavision Sports 1.

Σε αυτό το διάστημα το συγκρότημα του Μπογκντάν Αντόνε θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια έτσι ώστε η ομάδα μας να αποκτήσει ομοιογένεια, συνοχή και αγωνιστικό ρυθμό.

Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (20/07, 19:00) με αντίπαλο την Ίντερ Μπρατισλάβας. Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από τη Cytavision Sports 1.

Το επόμενο φιλικό θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (24/07, 19:00) με αντίπαλο την Al-Wasl. Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από τη Cytavision Sports 1.

Την Τετάρτη (26/07, 18:00) και την Πέμπτη (27/07, 19:00)  η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Al Gharafa. Ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι τηλεοπτικός από τη πλατφόρμα της Cytavision Sports 1.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy