Καρμώτισσα για Παφιακό – FC Krasava – ENY Ypsonas για ΓΣΖ

Οι εξελίξεις αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα σχετικά με τις έδρες κάποιων ομάδων

Μπέρδεμα και πάλι, όπως κάθε χρόνο με την αδειοδότηση του Τσιρείου, η παλιά άδεια του έληξε στις 30 Ιουνίου, μείζον θέμα με τα έργα για αναβάθμιση του στίβου στο Παφιακό και κάποιες ομάδες ακόμα δεν ξέρουν που θα αγωνίζονται τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, ενώ η κλήρωση του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη(18/7).

Να παρόυμε τα πράγματα από την αρχή. Η αδειοδότηση για το Τσίρειο έχει λήξει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας θα δοθεί ξανά με τα ίδια δεδομένα φιλάθλων και επισκεψιμότητας στις κερκίδες, αφού αποστάληκαν οι μελέτες που ζητήθηκα. Όσον αφορά το Παφιακό φίνεται να αχνοφαίνεται η λύση που δεν είναι άλλη από την αναστολή των έργων. Σύμφωνα και με επίσημες πηγές θα έχουμε αναστολή των έργων για τη νέα χρονιά, κάτι που που αφήνει την ομάδα της Πάφου να χρησιμοποιήσει το γήπεδο ως έδρα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που κατέχουμε η ομάδα της Καρμιώτισσας, στην περίπτωση που στο Τσίρειο υπάρξει πρόβλημα τότε θα πάει προς Πάφο μεριά.

Με τα συγκεκριμένα δεδομένα λοιπόν και σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε η ιστοσελίδα μας άλλη μια Λεμεσιανή ομάδα, η FC Krasava – ENY Ypsonas προσανατολίζεται σε νέα έδρα και αυτή θα είνα στη Λάρνακα και στο ΓΣΖ, ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις, ενώ είχε προχωρημένες επαφές με τους ιθύνοντες του Τσιρείου.

Η επόμενη εβδομάδα θα φέρει εξελίξεις όσον αφορά τις έδρες των ομάδων που μέχρι στιγμής εξαρτώνται από τις εξελίξεις. Θυμίζουμε ότι την Τρίτη(18/7) είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας, κάτι που αναμένεται να φέρει ξεκαθάρισμα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy