Φανούριος: “Φιλικά με Αλ Γκαράφα και Ιντερ Μπρατισλάβας – Με την επιστροφή την Κύπρο θα ξεκαθαρίσει το ρόστερ”

Σημερινές(14/7) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ του Απόλλωνα(ηχητικό)

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε το αρχικό στάδιο προετοιμασίας που αφορούσε το προπονητικό κέντρο στις Πλάτρες. Επέστρεψε χθες η αποστολή από τις Πλάτρες. Θα αναχωρήσουμε τη Δευτέρα στις 17:00 για τη Σλοβακία».

Για τα φιλικά εκεί: «Ευελπιστούμε ότι οι καιρικές συνθήκες θα βελτιωθούν γιατί η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι η θερμοκρασία ανέβηκε στους 35 βαθμούς. Σήμερα περιμένουμε την οριστικοποίηση δύο φιλικών κι ενώ κλείσαμε ήδη δύο φιλικά. Το ένα εξ αυτών θα είναι με την Αλ Γκαράφα, ομάδα του Πέδρο Μάρτινς, το δεύτερο με τη Ίντερ Μπρατισλάβας. Θα είναι η πρώτη ευκαιρία να δούμε τους ποδοσφαιριστές μας με μπάλα, γιατί έως τώρα δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση».

Για Μπα και Γιόστεν: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια άλλη εκκρεμότητα, ο Γιόστεν είναι ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα. Απουσιάζει με σχετική άδεια της ομάδας ο Γιόστεν. Σκεφτόμαστε πως θα κυλίσει η προετοιμασία στη Σλοβακία, θέλουμε να θέσουμε τις βάσεις για έναν πλήρως ανταγωνιστικό Απόλλωνα. Δίνουμε έμφαση ενίσχυσης με δυο εξτρεμ και τερματοφύλακα και θα δούμε κατά πόσο η ομάδα προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη ενίσχυση κι αν συμβεί αυτό θα είναι στη μεσαία γραμμή».

Για τον Γιούρτσεβιτς: «Οριστικοποιήθηκε χθες η συμφωνία που είχαμε. Έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις και ευχόμαστε ΄ότι θα δικαιώσει τις προσδοκίες».

Για τον Ζλάταν Αλομέροβιτς: «Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Καθημερινά προστίθενται στη λίστα αρκετοί ποδοσφαιριστές».

Για επιστροφή Ογκεντά: «Όχι».

Για Σάλαι: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Ευελπιστούμε αυτό το καλοκαίρι να έχουμε τα καλά μαντάτα. Θεωρείται σαφέστατα η πιο πετυχημένη επένδυση του Απόλλωνα τη τελευταίας δεκαετία».

Αν έχει έρθει κάποια πρόταση για ποδοσφαιριστή του ρόστερ: «Καμιά πρόταση».

Για το ποιοι παίκτες θα δοθούν δανεικοί: «Όσοι ανήκουν στο ρόστερ θα πάνε στη Σλοβακία. Μετά την επιστροφή στην Κύπρο θα ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό».

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σωματείο: «Είναι μια σημαντική εξέλιξη. Εννοείται πως παραλαμβάνει μια αξιόλογη προσπάθεια και πρέπει να είναι συνεχιστής. Άφησε έργο ο κύριος Ξενοφών, το Σωματείο είναι πάνω από όλα για τον Απόλλωνα και πρέπει να το προστατέψουμε σαν κόρη οφθαλμού».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy