Ζωντανά στη Cytavision τα φιλικά του Άρη

Τα τρία φιλικά στην Αυστρία των πρωταθλητών θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι φίλοι της ομα΄δας και όχι μόνο

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τον Άρη η πλατφόρμα της Cytavision θα καλύψει και θα προβάλει ζωντανά τα τρία δυνατά φιλικά προετοιμασίας των πρωταθλητών στην Αυστρία.

Αναλυτικά:

Σε μια άλλη εξέλιξη, τα τρία δυνατά φιλικά που θα δώσει η ομάδα μας στην Αυστρία θα προβληθούν ζωντανά στα κανάλια της Cytavision και συγκεκριμένα στο Cytavision Sports 1. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι φιλικοί αγώνες της ομάδας μας στο εξωτερικό θα προβληθούν από την τηλεοπτική πλατφόρμα η οποία κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τις εγχώριες και Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Το γεγονός αυτό, αφ’ ενός δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας μας να παρακολουθήσουν τους αγώνες μέσα από μια άρτια παραγωγή που ετοιμάζει η Cytavision και αφ’ ετέρου δείχνει εμπράκτως ότι η ομάδα μας μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα.

Ως γνωστόν, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 14 Ιουλίου τη Στουρμ Γκρατς, στις 16 του μήνα τη Διναμό Κιέβου και θα ολοκληρώσει με τα φιλικά στην Αυστρία στις 18 Ιουλίου, με τον αγώνα εναντίον της Αούστρια Βιέννης. Τα τρία φιλικά παιχνίδια θα αρχίσουν στις 19:00 ώρα Κύπρου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy