Έκανε το πρώτο βήμα η Ράκοβ των Σβάρνα-Παπανικολάου-Τσιφτσή, ήττα-σοκ για Λουντογκόρετς!

Η Ράκοβ των τριών Ελλήνων ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον α' προκριματικό γύρο του Champions League επικρατώντας 1-0 της Φλόρα Ταλίν, ενώ η Λουντογκόρετς ηττήθηκε 2-0 από την Μπάλκανι.

Με θετικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο α’ προκριματικό γύρο του Champions League η πρωταθλήτρια Πολωνίας Ράκοβ απέναντι στην Φλόρα Ταλίν.

Η ομάδα των Σβάρνα-Παπανικολάου-Τσιφτσή επικράτησε 1-0 των Εσθονών και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Κοτσεργκίν στο 54′. Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ αγωνίστηκε βασικός, ενώ Παπανικολάου και Τσιφτσής δεν βρίσκονταν στην αποστολή της ομάδας.

Από την άλλη, η Λουντογκόρετς υπέστη κάζο από την Μπάλκανι του Κοσόβου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0, ενώ πλέον θα πρέπει να ανέβει έναν… Γολγοθά για να βρεθεί στον β’ προκριματικό. H Καραμπάγκ δυσκολεύτηκε αρκετά στο Γιβλαρτάρ απέναντι στη Λίνκλον Ρεντς Ιμπς, αλλά εντέλει επιβλήθηκε 2-1 με ανατροπή, ενώ η Μακάμπι Χάιφα πέρασε εύκολα από την έδρα της Χάμρουν (0-4), σε αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του α’ προκριματικού γύρου:

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy