Στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών η Ξένια Ηροδότου

Ενημέρωσε από ΚΟΠ

Άλλος ένας εξαιρετικά σημαντικός ορισμός για την Ξένια Ηροδότου ο οποίος αντανακλά τόσο στην ίδια αλλά και στην Κυπριακή διαιτησία γενικότερα.

Η διεθνής βοηθός διαιτητής μας  έχει επιλεγεί να είναι μεταξύ των διαιτητών που θα διαιτητεύσουν αγώνες της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2023 το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Ιουλίου μέχρι τις 20 Αυγούστου στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία με τη συμμετοχή 32 ομάδων.

«Η διαδικασία επιλογής των διαιτητών για το παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών άρχισε το 2020 με 170 διαιτητές να περνούν από μια έντονη προετοιμασία.  Όπως πάντα, τo πρώτο κριτήριο που θέσαμε είναι η ποιότητα και οι διαιτητές που έχουμε επιλέξει, αντιπροσωπεύουν το υψηλότερο επίπεδο διαιτησίας παγκοσμίως», δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτητών της FIFA Περλουίτζι Κολίνα, για την επιλογή των διαιτητών της τελικής φάσης του Μουντιάλ Γυναικών.

Η Ξένια Ηροδότου έχει οριστεί τα τελευταία χρόνια σε αγώνες της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών Κ-20 καθώς και της τελικής φάσης του EURO 2022.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy