Χριστοδουλίδης για Σοφοκλέους και οικονομικές εκκρεμότητες

Η τοποθέτηση του προέδρου της ΑΕΛ για το "καυτό" ζήτημα που απασχολεί άπαντες στην οικογένεια της ομάδας

Στο πλαίσιο της σημερινής 7/7 παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας, ΕΔΩ η παρουσίαση, ο πρόεδρος της ΑΕΛ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις οικονομικές εκκρεμότητες και τον Ανδρέα Σοφοκλέους.

Η τοποθέτηση του:

“Είναι εκκρεμότητες που πρέπει να επιλυθούν και να εξοφληθούν για να κυλήσει ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο χωρίς προβλήματα. Είμαστε σε επικοινωνία με τον Ανδρέα Σοφοκλέους και πρόθεση μας είναι να βρούμε τις λύσεις εσωτερικά, χωρίς δημόσια συζήτηση, χωρίς αντιπαραθέσεις. Φιλικά και ανθρώπινα. Όλοι είμαστε στην ίδια πλευρά, όλοι είμαστε με την ΑΕΛ και στόχος και σκοπός μας είναι να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ΑΕΛ.

Αρχές Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση όπου θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας αναλυτικά για τα οικονομικά ζητήματα και τι έχουμε παραλάβει από την προηγούμενη διοίκηση”.

Ολόκληρη η ομιλία του προέδρου της ΑΕΛ:

Αγαπητοί φίλοι, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης καλημέρα σας.

 

Καλημερίζω και τους χιλιάδες ΑΕΛΙΣΤΕΣ που μας παρακολουθούν και μας ακούνε.

 

Η παρουσίαση των Εισιτηρίων Διαρκείας αποτελεί και ουσιαστικά την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και πλέον η προσοχή μας στρέφεται στη Πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

 

Ο προγραμματισμός και η προεργασία μας, για να είμαστε πανέτοιμοι για τη Πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, είναι σε πλήρη εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα. Και αγωνιστικά και οργανωτικά.

 

Όπως πολύ καλά γνωρίζεται εδώ και μερικές βδομάδες, από την 1η Ιουνίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μετά την λαϊκή εντολή της Γενικής Συνέλευσης και με την προτροπή της μάζας των φιλάθλων της ΑΕΛ και του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ, αναλάβαμε την διαχείριση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

 

Γνωρίζοντας το μεγάλο βάρος της ευθύνης και της υποχρέωσης μας, προς τους χιλιάδες ΑΕΛΙΣΤΕΣ, να οδηγήσουμε την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα.

Προτεραιότητα του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου εδώ και πολλούς μήνες ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με την προηγούμενη διοίκηση, οι επαφές όμως που κάναμε δεν καρποφόρησαν.

 

Ούτε και οι επαφές που κάναμε για εξεύρεση διάδοχης κατάστασης, επενδυτών και άλλων ενδιαφερόμενων.

 

Αυτό όμως δεν μας πτοεί και δεν σταματάμε τη προσπάθεια μας.

 

Λάβαμε εντολή από την Γενική Συνέλευση του Σωματείου, να αναλάβουμε την διαχείριση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος και ήταν υποχρέωση και ευθύνη μας να το πράξουμε.

 

Αναλάβαμε και βλέπουμε μπροστά.

 

Οι στόχοι μας ξεκάθαροι. Να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος αλλά και στις απαιτήσεις του κόσμου της ΑΕΛ.

 

Με οικονομική υγεία και διαφάνεια, με οργάνωση και επαγγελματισμό.

 

Με κινήσεις σε λογικά οικονομικά πλαίσια, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για μια ισχυρή ΑΕΛ τα επόμενα χρόνια.

Ο δρόμος μας δεν είναι εύκολος, ούτε στρωμένος με ροδοπέταλα.

 

Τα προβλήματα, τα εμπόδια και οι προκλήσεις είναι μπροστά μας. Δεν μας φοβίζουν όμως.

 

Βήμα βήμα, με σύνεση και λογική, θα τα ξεπεράσουμε!

 

Και η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή σε όλους.

 

Σε όλους όσους θέλουν να στηρίξουν και να ενισχύσουν τη προσπάθεια μας, σε όλους όσους θέλουν να επενδύσουν, σε όλους όσοι αγαπούν την Αθλητική Ένωση Λεμεσού.

 

Η ΑΕΛ έχει χώρο για όλους. Δεν περιττεύει κανείς.

 

Η ΑΕΛ δεν έχει ούτε εμφύλιο, ούτε είμαστε χωρισμένοι σε ομάδες.

 

Στέλνω σήμερα μήνυμα ενότητας.

 

Πολλά ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες. Θέλω να το ξεκαθαρίσουμε.

 

Ναι, υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες από τη προηγούμενη διοίκηση. Εξάλλου, ποια ομάδα δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες?

 

Εκκρεμότητες που πρέπει να  επιλυθούν και να εξοφληθούν για να κυλήσει ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο χωρίς προβλήματα.

 

Είμαστε σε επικοινωνία με τον Ανδρέα Σοφοκλέους και πρόθεση μας είναι να βρούμε τις λύσεις εσωτερικά, χωρίς δημόσια συζήτηση, χωρίς αντιπαραθέσεις. Φιλικά και ανθρώπινα.

 

Όλοι είμαστε στην ίδια πλευρά, όλοι είμαστε με την ΑΕΛ και στόχος και σκοπός μας είναι να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ΑΕΛ.

 

Εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα της ΑΕΛ και αυτό θα πράξουμε.

 

Έχουμε τη θέληση και τη διάθεση να λύσουμε όποια προβλήματα συναντήσουμε και να προχωρήσουμε.

 

Σίγουρα εάν δεν επιλυθούν σημαντικές εκκρεμότητες θα έχουμε προβλήματα, αλλά είμαστε έτοιμοι να βρούμε τις λύσεις να τα ξεπεράσουμε.

 

Έχουμε το πλάνο μας. Θέλω να κλείσω αυτό το θέμα αυτό και δεν πρόκειται να πούμε περισσότερα.

 

Αν νιώσουμε την ανάγκη να πούμε περισσότερα στο κόσμο της ΑΕΛ, το επόμενο διάστημα θα το πράξουμε.

 

Εξαγγέλλουμε από σήμερα,  Έκτακτη Γενική συνέλευση στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου όταν θα υπάρχει η πρώτη διακοπή του Πρωταθλήματος, όπου θα ενημερώσουμε αναλυτικά τον κόσμο της ΑΕΛ για το τι παραλάβαμε οικονομικά από τη προηγούμενη Διοίκηση και γενικότερα να αναφέρουμε στα Μέλη του Σωματείου και γενικότερα στο κόσμο της ΑΕΛ, όλα τα θέματα που αφορούν στο οικονομικό.

 

Εμείς δεν πρόκειται να κρίνουμε κανένα. Κριτής είναι μόνο η ιστορία του Σωματείου και ο κόσμος της ΑΕΛ.

 

Θέλουμε τον κόσμο της ΑΕΛ ενωμένο.

 

Μαζί…. Μια ζωή μαζί.

 

Είμαστε σήμερα εδώ για τη παρουσίαση των Εισιτηρίων Διαρκείας και αυτό είναι το μοναδικό μας θέμα συζήτησης στο οποίο θέλουμε να επικεντρωθούμε.

 

Απευθυνόμαστε στον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ και ζητούμε την στήριξη του.

 

Στήριξη όχι σε εμάς προσωπικά στο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά στήριξη στην ομάδα.

 

Σε κάθε παιχνίδι, το στάδιο Αλφαμέγα, πρέπει να είναι κατάμεστο. Ολοκίτρινο.

 

Γεμάτο παλμό και αγάπη για την ΑΕΛ.

 

Ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ έχει θέση στο Άλφαμέγα.

 

Ένα εισιτήριο διαρκείας από τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ και την παρουσία του στο γήπεδο.

 

Αυτό μόνο ζητάμε από τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ και είμαστε σίγουροι θα έρθουν καλύτερες μέρες.

 

Μαζί… μια ζωή μαζί!

 

Κλείνοντας, θέλουμε να εκφράσουμε ως Διοικητικό Συμβούλιο τις  ευχαριστίες μας στον κόσμο της ΑΕΛ, τα μέλη του Σωματείου και τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ για τη μεγάλη στήριξη τους.

 

Καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να συμπορευτούν μαζί μας, να υποστηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε και όλοι μαζί να οδηγήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα σε καλύτερες μέρες.

 

Σας ευχαριστώ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy