Πρώτο δείγμα θετικό – Ανησυχία για Στεπίνσκι

Επίσημη ενημέρωση από Άρη

Με επίσημη του ενημέρωση ο Άρης αναφέρθηκε στο χθεσινό(5/7) πρώτο του φιλικό στη Λετονία που ήταν νικηφόρο, αλλά και στον τραυματισμό του Στεπίνσκι.

Αναλυτικά:

Ικανοποιητικό ήταν το πρώτο δείγμα γραφής της ομάδας μας στο φιλικό της Τετάρτης με την Άουντα στη Ρίγα. Ο προπονητής μας χρησιμοποίησε 23 ποδοσφαιριστές δίνοντας σε όλους σχεδόν από ένα 45λεπτο και είδε θετικά στοιχεία από τους νεοφερμένους, γεγονός που τον ικανοποίησε.Η νίκη με 3-0 μπορεί να ήρθε σε ένα φιλικό παιχνίδι με έναν αντίπαλο που έπαιξε με πολλούς αναπληρωματικούς, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας ήταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι παρά το ότι είχαν βαριά πόδια από τις πολλές και κοπιαστικές προπονήσεις. Άλλωστε, ακόμη και τη μέρα του αγώνα προηγήθηκε πρωινή προπόνηση.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Μάριο Στεπίνσκι που αποχώρησε λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, δέχτηκε μια κλοτσιά στο μετατάρσιο και εκ πρώτης δε φαίνεται να εμπνέει ανησυχία. Ο Πολωνός επιθετικός θα κάνει κάποιες εξετάσεις αύριο για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση, ενώ το απόγευμα οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς θα ακολουθήσει διπλή προπόνηση και φιλικός αγώνας την Παρασκευή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy