Έβαλε μπρος ο Απόλλωνας…

Επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου

Έκανε την αρχή για νέα σεζόν από σήμερα στον Απόλλωνα. Εργομετρικές εξετάσεις, Πλάτρες και ακολούθως Σλοβακία η ομάδα του Bogdan Andone.

Η ανακοίνωση:

Η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-24 για τον Απόλλωνα σηματοδοτείται το πρωί της Δευτέρας (03/07) με τη διαδικασία των αιματολογικών εξετάσεων.

Αύριο Τρίτη (04/07) και μεθαύριο Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις ενώ το πρόγραμμα των προπονήσεων αρχίζει από το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ομάδα μας στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στις Πλάτρες από τις 6 μέχρι 13 Ιουλίου.

Στις 17 Ιουλίου η αποστολή του Απόλλωνα θα αναχωρήσει για τη Σλοβακία εκεί όπου θα εγκατασταθεί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου X-BIONIC μέχρι τις 28 Ιουλίου πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Κατά την παρουσία της στη Σλοβακία η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια το πρόγραμμα των οποίων θα κοινοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy