Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό… χτύπημα!

Η Παρί ετοιμάζει... πακέτο 200 εκατ. ευρώ για Κέιν και Σίλβα

Καθώς συνεχίζεται το… σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Μπαπέ, οι Παριζιάνοι κάνουν τα πλάνα τους για την ενίσχυσή τους εν όψει της νέας σεζόν.
Προπονητής αναμένεται να αναλάβει ο Λουίς Ενρίκε, αλλά ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί η πρόσληψή του, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου προχωρούν με τα μεταγραφικά ζητήματα.
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Parisien, η Παρί έχει… έτοιμα 200 εκατομμύρια ευρώ για δυο μεγάλες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.
Όπως σημειώνεται, οι δυο μεγάλοι στόχοι είναι ο Μπερνάρντο Σίλβα και ο Χάρι Κέιν. Η περίπτωση του Πορτογάλου άσου της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να είναι πιο εύκολη, καθώς ναι μεν έχει συμβόλαιο ως το 2025, αλλά ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει αλλού αν υπάρξει ικανοποιητική πρόταση.
Η περίπτωση του Κέιν παραμένει περίπλοκη για κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα, δεδομένων των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων της Τότεναμ, αλλά και του έντονου ενδιαφέροντος της Μπάγερν.
Εναλλακτικά, η Παρί θα κοιτάξει τις περιπτώσεις των Μάρκους Ράσφορντ και Βίκτορ Οσιμέν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy