Αποχαιρέτησε ο “Γιόβα”

Με προσωπικό μήνυμα είπε αντίο στους Απολλωνίστες

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον κόσμο του Απόλλωνα έστειλε ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media.

Η ανάρτηση του «Γιόβα»:

«Αγαπητή οικογένεια Απόλλωνα,

Το να βρω τις λέξεις για να εκφράσω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσω να το κάνω με το παρακάτω.

Το ταξίδι μου με τον Απόλλωνα φτάνει στο τέλος του.

Νιώθω τιμή και ευλογία που είχα την ευκαιρία να φορέσω τα χρώματα του Απόλλωνα και να γίνω μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας, φέρνοντας ευτυχία σε όλους σας μετά από 16 πολλά χρόνια.

Ελπίζω να θεωρήσετε τον χρόνο μου εδώ ως επιτυχία, όπως και εγώ.

Η ευκαιρία να παίξω για την Παρτιζάν Βελιγραδίου είναι τεράστια, ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και παράδοση στη χώρα μου, που ενδεχομένως μου δίνει την ευκαιρία να παίξω για την Εθνική ομάδα, δεν είναι κάτι που πρέπει να το μεταβιβάσω εύκολα. Με φέρνει και κοντά στην οικογένειά μου μετά από τόσα χρόνια στο εξωτερικό.

Ο Απόλλωνας θα έχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, αφού με βοήθησε να εξελιχθώ στον παίκτη που είμαι σήμερα, και ποιος ξέρει, ίσως μια μέρα ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ!!

Ευχαριστώ για την απεριόριστη αγάπη και στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα ξεχάσω ποτέ τους οπαδούς του Απόλλωνα και την πόλη της Λεμεσού.

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, το επιτελείο, τη διοίκηση και τους παίκτες που ήταν δίπλα μου κατά την περίοδο μου με τον σύλλογο.

Τέλος, ευχαριστώ τον κ. Νίκο Κίρζη, που δεν μου έδειξε τίποτα άλλο παρά μόνο υποστήριξη από την πρώτη μέρα και πάντα με πίστευε, στα σκαμπανεβάσματα.

Εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου, οι φίλαθλοι αξίζουν μεγαλεία.

Η καρδιά μου είναι γεμάτη συναισθήματα και αναμνήσεις από όσα ζήσαμε μαζί.

Σε ευχαριστώ για όλα.
Με αγάπη,
Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy