Νεϊμάρ: Η δημόσια συγγνώμη στην εγκυμονούσα σύντροφό του μετά τα δημοσιεύματα για απιστία του με την μπλόγκερ, Φερνάντα Κάμπος

Ο Νεϊμάρ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την εγκυμονούσα σύντροφό του μετά από τα δημοσιεύματα για παράνομη σχέση του Βραζιλιάνου με την μπλόγκερ, Φερνάντα Κάμπος.

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η συμφωνία μεταξύ του Νεϊμάρ και της Μπρούνα Μπιανκάρντι, σύμφωνα με την οποία ο ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει ερωτικές σχέσεις με άλλες γυναίκες εάν πληροί μία σειρά από προϋποθέσεις, ο Βραζιλιάνος ζητάει δημόσια συγχώρεση από την σύντροφό του.

Χωρίς να αναφερθεί στην υποτιθέμενη απιστία που του προσάπτουν, ο παίκτης της Παρί ζήτησε συγγνώμη από την εγκυμονούσα σύντροφό του, δημοσίως.

Σύμφωνα με το “Metropoles” ο Νεϊμάρ συνάντησε την μπλόγκερ, Φερνάντα Κάμπος, την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου (11/6). Φαίνεται ότι οι δύο τους άρχισαν να έχουν επαφές κατά την διάρκεια του Μουντιάλ του Κατάρ, σε μία περίοδο όπου ο Βραζιλιάνος και η Μπρούνα περνούσαν κρίση ως ζευγάρι.

Εφόσον όλο αυτό βγήκε στο φως της δημοσιότητας, ο Νεϊμάρ αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη από τη Μπρούνα μέσα από ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CtwpGpfo_6p/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy