ΑΕΛ FUTSAL: Κρατά τους περσινούς πρωταθλητές και προσθέτει ποιότητα

Επίσημες ενημερώσεις

Με ανανεώσεις των φουτσαλιστών που την βοήθησαν να κατακτήσει το πρωτάθλημα προχωρά η ΑΕΛ ΦOYΤΣΑΛ, η οποία ανακοίνωσε και μία προσθήκη.

Αναλυτικά δέκα ανανέωσεις φουτσαλιστών και μία προσθήκη:

H AEΛ Futsal ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον φουτσαλιστή της ομάδας μας Gevara Kanjo μέχρι τον Μάιο του 2024.
Ευχόμαστε στον Κάντζο πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

 

H AEΛ Futsal ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον φουτσαλιστή της ομάδας μας και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Rafael Schlemper Batata μέχρι τον Μάιο του 2024.
Ευχόμαστε στον Rafael πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

 

H AEΛ Futsal ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον φουτσαλιστή της ομάδας μας και πολυτιμότερο παίκτης του πρωταθλήματος, Fabricio Lima μέχρι τον Μάιο του 2024.
Ευχόμαστε στον Fabri πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

 

H AEΛ Futsal ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Μάκη Μιχαλίτση μέχρι τον Μάιο του 2024.
Ευχόμαστε στον Μάκη πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

 

H AEΛ Futsal ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον φουτσαλιστή της ομάδας μας Γιώργο Κρέκο μέχρι τον Μάιο του 2024.
Ευχόμαστε στον Γιώργο πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

 

H AEΛ Futsal ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον φουτσαλιστή της ομάδας μας Νικόλα Σωκράτους μέχρι τον Μάιο του 2024.
Ευχόμαστε στον Νικόλα πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

 

H AEΛ Futsal ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Μαρίνο Αναστασιάδη μέχρι τον Μάιο του 2024.
Ευχόμαστε στον Μαρίνο πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

 

H AEΛ Futsal ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον φουτσαλιστή της ομάδας μας Παναγιώτη Ανδρέου Λιοτατή μέχρι τον Μάιο του 2024.
Ευχόμαστε στον Παναγιώτη πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

 

H AEΛ Futsal ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον φουτσαλιστή της ομάδας μας Σταύρο Χριστοδούλου μέχρι τον Μάιο του 2024.
Ευχόμαστε στον Σταύρο πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

 

H AEΛ Futsal ανακοινώνει την σύναψη της συνεργασίας της με τον διεθνή φουτσαλιστή Αντρέα Σάββα μέχρι τον Μάιο του 2024. Ο Σάββα την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα της Skylink AEK Λάρνακας.
Ευχόμαστε στον Αντρέα πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy