Συνεχίζει στην Καρμιώτισσα ο Bratu – Το ανέφερε ο ίδιος αποκλειστικά σε συνέντευξη του

Την απόφαση να συνεχίσει στον πάγκο της Καρμιώτισσας πήρε ο Ρουμάνος προπονητής Florin Bratu

Ο 43χρονος Florin Bratu ανακοίνωσε χθες(16/6) Παρασκευή, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό μέσο της Ρουμανίας, ότι θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με την Καρμιώτισσα.

Ο Ρουμάνος προπονητής της Καρμιώτισσας που έσωσε την ομάδα από τον υποβιβασμό, κοουτσάροντας την για 11 παιχνίδια αναφέρθηκε σε συνάντηση που είχε με ανθρώπους της Καρμιώτισσας στο Βουκουρέστι και στη συμφωνία που είχα για να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Στα έντεκα παιχνίδια που ήταν προπονητής μέτρησε πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Αναφέρθηκε επίσης στους έξι προπονητές που πέρασαν από την Καρμιώτισσας πριν από αυτόν, το κίνητρο που έδωσε στους παίκτες του, στον συμπατριώτη του Μπογκτάν Αντόνε λέγοντας ότι είναι και γείτονες στο ξενοδοχείο και καθημερινά σχεδόν πίνουν μαζί το καφεδάκι τους.

Μίλησε επίσης για τους συνεργάτες του αλλά και τις φιλοδοξίες για μεγαλύτερα πράγματα τη νέα σεζόν που έχουν τα αφεντικά στην ομάδα της Καρμιώτισσας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy