Ο Λεμεσιανός που διαπρέπει στην ΑΕΚ

Ο αμυντικός Παύλος Χαραλάμπους αν και από τη Λεμεσό είναι αρχηγός της ομάδας Νέων Κ19 της ΑΕΚ

Ανάμεσα στους έντεκα νεαρούς ποδοσφαιριστές που βραβεύτηκαν από τον ΠΑΣΠ στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος Κ19, εκτός από τους δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Παναγιώτη Κυριάκου και Μιχαλλή Κολιά και τον Νέαρχο Ζήνωνος από τον Απόλλωνα είχαμε και ακόμα ένα Λεμεσιανό, τον Παύλο Χαραλάμπους που αγωνίζεται εδώ και έξι χρόνια στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Δύο από ΑΕΛ και ένας από Απόλλωνα

Ο Παύλος Χαραλάμπους ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Νικκυ Coerver και ακολούθως ήταν στην ομάδα Κ15 της ΑΕΖ. Την επόμενη χρονιά και αφού ξεχώρισε οι άνθρωποι της ΑΕΚ στη Λάρνακα τον είδαν και τον πήραν στην Ακαδημία τους, όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, ενώ τον περσινό Ιούλιο υπέγραψε επαγγελματικό συμόλαιο με την ΑΕΚ. Είναι αρχηγός της ομάδας Νέων Κ19 της ΑΕΚ, ενώ πρόσφατα βραβεύτηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του περσινού πρωταθλήματος.

Ο 18χρονος αμυντικός έχει όλο το μέλλον μπροστά του, αφού η σκληρή δουλειά του τον ανεβάζει κάθε χρόνο και πλέον αυτό που απομένει είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών του!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy