Υπέγραψε και μίλησε αποκλειστικά στο Lemesosinsports.com

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε στην ιστοσελίδα μας μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την Καρμιώτισσα ο Στέφανος Μουκτάρης

Νέος σταθμός πλέον στην καριέρα του 28χρονου κεντρικού αμυντικού, Στέφανου Μουκτάρη που συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα της Καρμιώτισσας.

Στα Πορτοκαλί ο Μουκτάρης για επόμενα 1+1 χρόνια

Ο Μουκτάρης μετά τη συμφωνία και τις υπογραφές με την Καρμιώτισσα μίλησε απόκλειστικά στο Lemesosinsports αναφέροντας:

“Καταρχην νιώθω χαρούμενος που υπέγραψα στην Καρμιωτισσα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και τους υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Θέλω να τους αποδείξω πως είμαι έτοιμος να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες και τους στόχους της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι”.

Όσον αφορά τους προσωπικούς του στόχους ανέφερε ότι, “στόχος είναι να καθιερωθώ στην αρχική εντεκάδα της ομάδας και να δίνω τον καλυύτερο μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι. Μέσω της καλής πορείας της ομάδας φαίνεται και ο κάθε παίκτης περισσότερο, άρα μόνο να κερδίσει μπορεί κάποιος από μια επιτυχημένη χρονιά της ομάδας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy