Το αντίο του Παντελή στην ΑΕΛ

Ο Στυλιανός Παντελή αποχαιρέτησε την ΑΕΛ και τους ΑΕΛίστες με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο δεξιός μπακ συμφώνησε με την Καρμιώτισσα όπως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το Lemesosinsports.com, Διαβάστε ΕΔΩ

Η ανάρτηση

“Ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού. Μια ώρα γεμάτη πολλά συναισθήματα.

Μετά από τόσα χρόνια, με τόσες πολλές καλές και κακές στιγμές και σκαμπανεβάσματα, νιώθω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω περιβάλλον. Νιώθω περήφανος που ήμουν σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια από μικρός. Τίμησα την φανέλα με τα 3 γράμματα όποτε μου ζητήθηκε και έδωσα όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο αυτής της ομάδας. Ειδικά φέτος μέσα από πολλές δυσκολίες ήμασταν κοντά στο να δώσουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο της ΑΕΛ αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό που ζήσαμε στον ημιτελικό και στον τελικό με τον κόσμο ήταν κάτι μαγικό και θα μείνει πάντα χαραγμένο στην καρδιά μου.

Τα ευχαριστώ που θέλω να πω είναι πολλά .. στον πρόεδρο, στους προπονητές οι οποίοι με βοήθησαν στην ανέλιξή μου, στους συμπαίχτες μου αλλά και σε ολόκληρο το staff που ήταν πάντα δίπλα μου εντός και εκτός γηπέδου!

Τέλος , το πιο μεγάλο ευχαριστώ θέλω να το πω στον μαγικό κόσμο της ΑΕΛ ο οποίος μέχρι πρόσφατα , όταν ήμουν ένα ακόμη παιδί των ακαδημιών που προσπαθούσε να βγει στην επιφάνεια, μου έδειχνε την αγάπη και τη στήριξή του!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΕΛ!”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy