Τι θέλει η Φιορεντίνα… Τι θέλει ο Κακόριν και δύσκολα μένει Κύπρο!

Ποια είναι τα δεδομένα για τον Ρώσο επιθετικό του φετινού Άρη, Αλεξάντερ Κακόριν, το ακριβό του συμβόλαιο και ποια ομάδα θα μπορούσε να ανταποκριθεί

Η παραμονή του Ρώσου επιθετικού Αλεξάντερ Κακόριν στον Άρη και στο νησί μας φαντάζει ως κάτι πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος, όπως ψηφίστηκε πρόσφατα ανήκει ως γνωστό στη Φιορεντίνα η οποία τον απέκτησε από τη Σπάρτακ Μόσχας έναντι περίπου 5 εκατομυρίων ευρώ και με πριμ και μανατζερικά κοντά στα 8 μύρια. Την περσινή σεζόν δεν δικαίωσε τα λεφτά που δαπανήθηκαν γι΄αυτόν και έτσι ήρθε η φετινή χρονιά 2022-2023 και ο δανεισμός του στον Άρη και τα υπόλοιπα γνωστά. Τον Ιούνιο του 2024 το συμβόλαιο του λήγει και οι “Βιόλα” δεν θα ήθελαν να χάσουν λεφτά και έτσι έχουν σύμφωνα με πληροφορίες μας από την Ιταλία βάλει πωλητήριο στον Ρώσο επιθετικό. Βέβαια δεν ευελπιστούν ότι θα πάρουν όσα δαπάνησαν αλλά κάποια από αυτά για να καλύψουν τη χασούρα.

Τώρα αν εξαιρέσουμε τον Άρη που θα μπορούσε με υπέρβαση να τον αγοράσει, καμία άλλη ομάδα στην Κύπρο δεν θα δαπανούσε 1 με 2 μύρια για να κάνει δικό της τον Κακόριν στα 32 του χρόνια. Και ο Άρης να τον αγοράσει ποιος θα πληρώνει, τον κοντά στις 100 χιλιάδες μισθό του τον μήνα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η “Ελαφρά ταξιαρχία” πλήρωνε το 30% του μισθού του τη φετινή περίοδο.

Με αυτά τα δεδομένα δύσκολα πολύ μένει Κύπρο ο MVP του φετινού πρωταθλήματος, ενώ ήδη δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας, ΑΕΚ, αλλά και των υπόλοιπων τριών μεγάλων, ΠΑΟ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Συνοψίζοντας το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι τού 2024, αλλά η ιταλική ομάδα δεν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού δεν κατάφερε να κατακτήσει το Κόνφερενς Λιγκ και λογικά, δεν θα τον επαναφέρει στο ρόστερ της.

Θα τον αφήσει στον Άρη δανεικό ή θα τον πουλήσει όσα όσα για να καλύψει μέρος του ποσού που δαπάνησε να τον αγοράσει; Οι άνθρωποι του Άρη το εύχονται να παραμείνει στην ομάδα τους, αλλά σημασία έχει και το τι θέλει ο Κακόριν. Τι να σκέφτεται τώρα ο Ρώσος επιθετικός; Άγνωστο… οι επόμενες μέρες θα δείξουν. Ο ίδιος πάντως ανέφερε ότι μόνο στον Άρη, αν μείνει Κύπρο θέλει να αγωνίζεται!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy