Ο Μακ Γκρέγκορ όρμησε και έστειλε στο νοσοκομείο την μασκότ των Χιτ (video)

Σε ένα παραλίγο πολύ σοβαρό ατύχημα κατέληξε μέρος σόου σε αγώνα NBA, όταν ο σταρ του UFC, Κόνορ Μακ Γκρέγκορ «ξάπλωσε» κάτω μία μασκότ. O άτυχος άνδρας που βρίσκονταν υπό την ενδυμασία της μασκότ των Miami Heat, «Μπέρνι», όταν βρέθηκε στο έδαφος και κατέληξε στο νοσοκομείο καθώς η στολή δεν ήταν επαρκής για να αποσοβήσει την τρομερή γροθιά του Μακ Γκρέγκορ.

Ο άνδρας φέρεται να νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και του χορηγήθηκε παυσίπονο αφού δέχτηκε τη γροθιά από τον σταρ του UFC, μεταδίδει το FOXnews.

Ο 34χρονος Μακ Γκρέγκορ βρέθηκε στο γήπεδο για τον αγώνα. Στο ημίχρονο μάλιστα ανακοίνωσε ότι το σπρέι σώματος TIDL Sport είναι πλέον επίσημος χορηγός της ομάδας. Μετά την ανακοίνωση, η μασκότ εμφανίστηκε στο γήπεδο με χρυσά γάντια πυγμαχίας. Ο Μακ Γκρέγκορ έριξε ένα άγριο αριστερό χτύπημα με τη γροθιά του στη μασκότ και στη συνέχεια γρονθοκόπησε ξανά ενώ η μασκότ ήταν κάτω.

Η στιγμή που ο Μακ Γκρέγκορ «ξαπλώνει» την μασκότ

Στη συνέχεια, ο Μπέρνι σύρθηκε εκτός γηπέδου από μέλη του συνεργείου ψυχαγωγίας των Χιτ μέσα στο παιχνίδι. Ο Μακ Γκρέγκορ δεν ήξερε ότι πραγματικά έκανε κάποια ζημιά, σύμφωνα με το The Athletic. Ο άνδρας έχει πάρει από τότε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

efimerida.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy