Πακιστάν… καλεί Etzaz Hussain

Στα υπόψιν της ομοσπονδίας του Πακιστάν για την Εθνική ομάδα ο μέσος του Απόλλωνα

Μετά από χρόνια αγωνίας που περιλάμβανε πολλαπλές απαγορεύσεις, παντελή έλλειψη ποδοσφαιρικής δραστηριότητας και καταστροφή σταδιοδρομίας για ποδοσφαιριστές και άλλους ενδιαφερόμενους, το Πακιστάν επανήλθε στην παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή τον Νοέμβριο του 2022 με ένα φιλικό εναντίον του Νεπάλ.

Το 2023 είναι σημαντικό για το πακιστανικό ποδόσφαιρο γιατί θα διαγωνιστεί ξανά για μια θέση στη διοργάνωση 48 εθνών του 2026, με τους προκριματικούς γύρους να διεξάγονται από τα περιφερειακά όργανα της FIFA, συμπεριλαμβανομένης της Ασιατικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (AFC), της οποίας το Πακιστάν είναι επίσης μέλος.

Παρά το γεγονός ότι προσπαθεί από το 1989 και έχει παίξει 32 αγώνες, το Πακιστάν παραμένει η μόνη χώρα στην Ασία που δεν έχει κερδίσει ποτέ προκριματικό παιχνίδι. Σ΄αυτή τη νέα προσπάθεια που θα κάνει η Πακιστανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (PFF) συνεχίζει να βρίσκει στόχους στην Ευρώπη, ποδοσφαιρισστές με Πακιστανικές ρίζες που μετά από τις απαραίτητες διεργασίες θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Σ΄αυτούς συμπεριλαμβάνετε και ο 30χρονος αριστεροπόδαρος μέσος του Απόλλωνα, Etzaz Hussain που θα κληθεί να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που θα κάνει το Παακιστάν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy