Ιντζάγκι: «Υπερήφανος, θα είμαστε ξανά εδώ στο μέλλον»

Ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για όσα πέτυχε η ομάδα του, παρόλο που υπέστη μια σκληρή ήττα (1-0) από τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη.

Η Ίντερ έχασε με  ένα γκολ του Ρόντρι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο 47χρονος Ιντζάγκι παρέμεινε αισιόδοξος μετά από μια δύσκολη σεζόν στην οποία δέχτηκε μεγάλη πίεση πριν οδηγήσει την ομάδα του στην τρίτη θέση και στη Serie A, στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας και του ιταλικού Σούπερ Καπ.

«Σε μια τέτοια βραδιά, δεν μπορώ να ξεχωρίσω παίκτες που έπαιξαν κάτω από το μέσο όρο. Είπα χθες (σ.σ: Παρασκευή) ότι δεν θα άλλαζα τους παίκτες μου με κανέναν άλλον και απόψε (σ.σ: χθες) ο κόσμος είδε γιατί», είπε ο Ιντζάγκι στο Sky Sports Italia.

«Έδειξαν σε όλο τον κόσμο πόσο καλά στάθηκαν απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, μια ομάδα που όλοι γνωρίζουν ότι έχει τόση ποιότητα. Αγκάλιασα τους παίκτες μου έναν έναν, καθώς ήταν εξαιρετικοί, όπως ήταν και οι οπαδοί μας και άξιζαν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, αλλά ελπίζω να ήταν χαρούμενοι βλέποντας τον τρόπο που έπαιζε η ομάδα απόψε», πρόσθεσε.

 

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι έχει αντιμετωπίσει σκληρή κριτική από οπαδούς και ΜΜΕ.

«Τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου δεχθήκαμε επίθεση και ομολογουμένως χάσαμε κάποια παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσουμε, αλλά νομίζω ότι πήραμε πολύτιμα μαθήματα από αυτές τις ήττες», είπε, επισημαίνοντας ότι η ομάδα είχε κερδίσει τέσσερα τρόπαια στα δύο τελευταία. χρόνια.

«Με αυτό το πνεύμα, την οργάνωση και την αποφασιστικότητα, νομίζω ότι θα είμαστε ξανά εδώ στο μέλλον», πρόσθεσε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy