Ο Φανούριος για Ρομπέρζ, Γιόβα και για ενίσχυση

Σημερινές(8/6) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Ε.Τ του Απόλλωνα

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την αποχώρηση του Ρομπέρζ: «Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, πέρασε μια γεμάτη εφταετία, δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ήταν μια πολύ δυνατή σχέση, όπως ήρθαν τα πράγματα θεώρησαν οι δύο πλευρές ότι έπρεπε να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα στον Ρομπέρζ, έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του κόσμου του Απόλλωνα. Το προσπάθησαν και οι δύο πλευρές να βρεθεί η λύση, όμως στο τέλος δεν βρέθηκε η κοινή λύση. Η σημαντική διαφορά που είχαμε ήταν η χρονική διάρκεια. Θεωρώ ότι θα μείνει στην Κύπρο. Πρόσφερε πολλά στον Απόλλωνα, όμως πάντοτε στο ποδόσφαιρο η πιο σημαντική μέρα είναι η επόμενη και θα είναι δύσκολη για τον Απόλλωνα γιατί θα χτιστεί μία νέα ομάδα».

Για τα δημοσιεύματα για τον Γιοβάνοβιτς: «Δεν υπάρχει ουδεμία πρόταση για τον Γιοβάνοβιτς αλλά ούτε για άλλο παίκτη. Ο Γιοβάνοβιτς έχει κλειστό συμβόλαιο μέχρι το 2026, και αν σταθούμε στα δημοσιεύματα και τα ποσά που αναφέρουν, αν μιλήσουμε για τα τριπλάσια και εξαπλάσια μπορεί να συζητήσουμε. Καταρχάς γιατί να γίνεται τόσο πανικός για έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026. Το λέω ξανά δεν υπάρχει καμία πρόταση για κανέναν παίκτη μας».

Για την ενίσχυση: «Θα πάρει χρόνο να ακούσετε μεταγραφική είδηση για τον Απόλλωνα. Θα γραφτούν πολλά ονόματα, δεν θα μπούμε στη διαδικασία να επιβεβαιώνουμε και να διαψεύδουμε. Οι προτάσεις για παίκτες που έρχονται είναι καθημερινά πολλές. Μέχρι να έχουμε επίσημη ενημέρωση δεν θα επιβεβαιώνουμε ούτε θα διαψεύδουμε».

Για τις αποχωρήσεις: «Όταν θα προκύψουν εξελίξεις θα ενημερώσουμε, αυτή τη στιγμή είναι φτωχό το ρεπορτάζ του Απόλλωνα».

Για τον Αντόνε: «Απουσιάζει για διακοπές, όμως είναι σε επαφή με τον Νίκο Κίρζη και τον Μάκη Παπαϊωάννου».

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο ηχητικό:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy