ΑΕΛ: Οι μόνοι σίγουροι… τα δικά της παιδιά

Πολύ δουλειά σε σχέση με τον καταρτισμό του ρόστερ περιμένει τους υπευθύνους

Σε νέα εποχή μπήκε πλέον η ΑΕΛ με τους ιθύνοντες του Σωματείου στο οποίο μεταφέρθηκε η διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας να έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους σχετικά με τη στελέχωση του ρόστερ.

Στους “γαλαζοκίτρινους” συνεχίζουν με συμβόλαια οι Μπέκερ, Ολιβέϊρα, Φιλίπποβιτς, Φραντζής, Μπάστο, Τζιαλμά, Κοντινέλλα, Κασάνικλιτς, Κάσα, Μεντόγιεβιτς, Μεντόζα, Παπαφώτης, Τσιμπόλα, Μπεραχίνο, Μακρής, Ρομό, Τσέρνιχ. Μαζί μ’ αυτούς οι μόνοι μέχρι στιγμής που θεωρούνται σίγουροι είναι τα δικά της παιδιά και οι νεαροί που πήραν το “βάπτισμα του πυρός” τη φετινή σεζόν και δεν ήταν λίγοι.

Ιωάννου, Ζαχαρία, Κολιάς, Κυριάκου, Βεσελίνοβιτς, Νεοφύτου, Ανδρέου, Οδυσσέως, Χριστοδούλου παιδιά από τα σπλάχνα της ΑΕΛ είναι έτοιμα να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια. Σ’ αυτούς συνυπολογίζονται και οι νεαροί που ήταν δανεικοί τη φετινή σεζόν Σωτηρίου, Λουκά, Νικολεττίδης, Αβραάμ, Κωσταντινίδης, Ευσταθίου, Θεμιστοκλέους και Γ. Λουκά.

Η βάση λοιπόν υπάρχει, συμβόλαια κάποια υπάρχουν και στα οποία θα γίνει συζήτηση για το ποια θα συνεχίσουν να υφίστανται.

Απ’ αυτούς που έληξαν τα συμβόλαια και θα γίνει προσπάθεια ανανέωσης είναι ο Νταβόρ Ζραβάνσκι, καθώς και ο Στυλιανός Παντελή.

Το καλό στην όλη υπόθεση είναι ο “πυρήνας” που υπάρχει, που σ΄αυτόν ο Χρήστος Χαραλάμπους θα βάλει τις δικές του πινελιές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο ρόστερ για τη νέα σεζόν!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy