Βάζει εμπειρία κάτω από τα γκολπόστ…

Η Γεροσκήπoυ FC ανακοινώνει έναρξη συνεργασίας με τον 30 χρόνο πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΖ, Κωνσταντίνο Ζαχαρουδιού.

Με 18 συμμετοχές με την ομάδα της ΑΕΖ, ο τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Ζαχαρουδιού μετακομίζει τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην ομάδα της νεοφώτιστης στην Γ΄κατηγορία, Γεροσκήπου.

Ο Ζααχαρουδιού βοήθησε σημαντικά με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις την ομάδα της ΑΕΖ να ανέβει στα “σαλόνια” της 1ης κατηγορίας και τώρα μετακομίζει προς Γεροσκήπου μεριά για να βοηθήσει και εκεί.

Ήδη ανακοινώθηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα:

Σφραγίζει την άμυνα ο Ζαχαρουδιού!
♦️ Η Γεροσκήπoυ FC ανακοινώνει έναρξη συνεργασίας με τον 30 χρόνο τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Ζαχαρουδιού.
♦️ Μια μεταγραφή που προσθέτει ακόμα περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ μας.
♦️ Ο Κωνσταντίνος είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας ο οποίος με τις εξαιρετικές του αποκρούσεις πρόσφερε τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδας της ΑΕΖ Ζακακίου στην Πρώτη Κατηγορία.
♦️ Στην περσινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 18 αγώνες στο Πρωτάθλημα Β´ Κατηγορίας και στον αγώνα Κυπέλλου εναντίον της Πάφου FC.
♦️ Στατιστικά;
Ανέπαφη εστία σε 10 αγώνες!
3 Αποκρούσεις πέναλτι!!
Δέχτηκε μόλις 9 γκολ!!!
♦️ Είμαστε σίγουροι ότι ο Κωνσταντίνος θα προσφέρει ασφάλεια στην αμυντική μας γραμμή και με την ποιότητα του θα βοηθήσει την ομάδα μας να εκπληρώσει τους υψηλούς της στόχους στην απαιτητική χρονιά που μας περιμένει.
♦️ Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Ζαχαρουδιού στην οικογένεια της Γεροσκήπους FC.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy