Ή ώρα του Άντριτς…

Η φετινή του παρουσία είναι και ο λόγος που δικαιούται την κλήση στην Εθνική ομάδα

Μετά τα συσσωρευμένα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε μετά την κλήση σε διεθνείς ποδοσφαιριστές είναι καιρός και κάποιοι άλλοι να πάρουν το στίγμα της κλήσης με το εθνόσημο στο στήθος.

Αρτυματάς, Χάμπος, Φιλιώτης, Ντανίλο Σπόλιαριτς με τελευταίο τον Πιέρο τέθηκαν εκτός της διάθεσης του Τιμούρ Κετσπάγια που καλείται να συμπληρώσει εκ νέου με νέες κλήσεις. Ένας από αυτούς που κατά την προσωπική μας άποψη θα μπορούσε να πάρει το χρίσμα του διεθνή είναι ο μέσος της Καρμιώτισσας και εκ των αρχηγών της φέτος, Άντριτς Νεοφύτου.

Η φετινή του παρουσία θετικότατη με 23 συμμετοχές, 15 στο βασικό σχήμα και 8 σαν αλλαγή, έχοντας 1551 λεπτά στα πόδια του. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αναμέσα σε τόσους ποδοσφαιριστές που είχε η Καρμιώτισσα, ήταν και ο λόγος που ανανέωσε από τους πρώτους. Καλό θα ήταν να έρθει και η κλήση για τον 24χρονο, ο οποίος πέρασε από όλες τις μικρότερες εθνικές ομάδες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy