Φέρνουν τον Αίαντα Λεμεσό για την πορεία του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων

Ενημέρωση από ΚΥΠΕ

Επιστρατεύεται το αντιδιαδηλωτικό όχημα της Αστυνομίας «Αίαντας», η ΜΜΑΔ και μέλη άλλων αστυνομικών διευθύνσεων, για την σημερινή πορεία διαμαρτυρίας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων Απόλλωνα, προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, «εμείς σαν Αστυνομία θα λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας, αστυνόμευσης για ρύθμιση αυτής της διαμαρτυρίας, την τήρηση του νόμου και της τάξης και την πρόληψη των οποιωνδήποτε επεισοδίων και άλλων ανεπιθύμητων καταστάσεων βίας».

«Θα συσταθεί κέντρο χειρισμού κατάστασης κρίσεως στην ΑΔΕ Λεμεσού, που θα στελεχωθεί από αξιωματικό για να συντονίζει την επιχείρηση και μεγάλος αριθμός μελών μας θα βρίσκεται στο σημείο καθώς επίσης και το αντιδιαδηλωτικό όχημα, το οποίο θα είναι σε ετοιμότητα επέμβασης, αν παραστεί ανάγκη».

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως, εκτός από τον «Αίαντα», έχει κληθεί η ΜΜΑΔ και μέλη της Αστυνομίας από άλλες αστυνομικές διευθύνσεις.

Η πορεία του ΠΑΝ.ΣΥ.Φι Απόλλωνα με τίτλο «Πορεία ενάντια στην επιλεκτική δικαιοσύνη», πραγματοποιείται με αφορμή την πεντάμηνη ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε σε δυο οπαδούς και θα ξεκινήσει στις 19:00 από το οίκημα του Συνδέσμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy