ΑΕΛ: Παίρνει εντολή ο Χαραλάμπους, επιστροφή Θεοδώρου, αρχίζει ο προγραμματισμός

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για το χτίσιμο της νέας ΑΕΛ

Η ΑΕΛ μπήκε και επισήμως στην επόμενη μέρα με το Σωματείο να αναλαμβάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα, Μπάινει σε νέα εποχή η ΑΕΛ – Οριστική αποχώρηση Σοφοκλέους. Σε εξέλιξη βρίσκονται όλες οι διαδικασίες όπως σας ενημερώσαμε στις 27 Μαΐου, Έρχονται νέα στην ΑΕΛ.

Το θέμα του προπονητή φαίνεται να έχει κλειδώσει, με τον Χρίστο Χαραλάμπους να παίρνει εντολή. Η πρόθεση από πλευράς ΑΕΛ όπως αποκαλύψαμε στις 26 Μαΐου ήταν να παρέμεινε ο Κύπριος τεχνικός, Διαβάστε ΕΔΩ.

Ο Χρίστος Παντελή παραιτήθηκε από την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες θέλουν τον Θεόδωρος Αντωνίου να επιστρέφει στην ομάδα και να παίρνει το πόστο του Γενικού Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το Σωματείο έχει προχωρημένες αρκετές διαδικασίες για περαιτέρω στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και της λειτουργίας του.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό αυτός ξεκινάει από σήμερα. Πρώτο μέλημα το ξεσκαρτάρισμα, ακολούθως οι ανανεώσεις και ταυτόχρονα οι μεταγραφικές κινήσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy