Ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις για την Κυπριακή αποστολή στη Μάλτα – Οι πρώτες επιτυχίες(pics)

Στη Μάλτα βρίσκεται η Κυπριακή αποστολή με 187 αθλητές για τους 19ους αγώνες Μικρών κρατών Ευρώπης

Οι 19οι Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης «Μάλτα 2023» άρχισαν χθες Δευτέρα 29 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν το προσεχές Σάββατο.
Η Κυπριακή αποστολή από την Κυριακή με δύο πτήσεις με 187 αθλητές εγκαταστάθηκε σε ξενοδοχείο στη Μάλτα και ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της.
Αναλυτικά:
Πρώτο χάλκινο:

Η Κλειώ Μαρία Ιωάννου και η Μαρία Κωνσταντίνου πέρασαν στον ημιτελικό του Διπλού Γυναικών στο Τennis με 2-0 σετ (6-4, 6-1) εξασφαλίζοντας το πρώτο χάλκινο μετάλλιο για την χώρα μας κανόντας καλό ποδαρικό για την Κυπριακή Ομάδα!

 

Οι Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης “Malta 2023” για το squash ξεκίνησαν με μονά ανδρών και γυναικών.
Η Βάσω Καρασάββα μετά από ένα αμφίρροπο αγώνα κατάφερε να κερδίσει την παίκτρια του Μονακό με 2-0 σετ (11-7 14-12)
Ενώ οι άνδρες μας Ανδρέας Κουφέττας, Κωνσταντίνος Κιρμιτζής και Γιάννης Ευτυχίου έχασαν στον πρώτο γύρο.
(3-11, 2-11), (3-11, 4-11) (6-11, 4-11).

 

Αρχή με ήττες στη καλαθόσφαιρα
Ισάριθμες ήττες γνώρισαν οι Εθνικές μας ομάδες στην καλαθόσφαιρα σε Άνδρες και Γυναίκες από το Λουξεμβούργο. Χαρακτηριστικό και των δύο αγώνων το γεγονός ότι οι ομάδες μας διεκδικούσαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο, όμως οι έλλειψη λύσεων σε επίθεση, η αδυναμία να πάρουν το ρίμπαουντ και να φύγουν στον αιφνιδιασμό, στοίχησαν.
Η ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη που είχε να διαχειριστεί και σημαντικές απουσίες έχασε με 78-62, ενώ τα κορίτσια του Ηράκλη Πιττάκα με 78-70.

 

 

Η Βάσω Καρασάββα έχασε το στον ημιτελικό στο Μόνο Γυναικών στο Squash με 2-0 σετ (4-11, 3-11), και θα αγωνιστεί το απόγευμα στον Μικρό τελικό διεκδίκωντας το χάλκινο μετάλλιο!

 

O Πέτρος Χρυσοχός πέρασε στα προημιτελικά στο Μόνο Ανδρών στο Τενίς, κερδίζοντας με 2-0 σετ (6-0, 6-1)!

 

ΠΡΩΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! Ο Πέτρος Χριστοδουλίδης κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Τζούντο στην κατηγορία των 60kg!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy