Καρμιώτισσα: Ολοκλήρωσε με ισοπαλία… Συνεχίζει στα “σαλόνια”

Ακρίτας και Καρμιώτισσα έμειναν στο ισόπαλο 0-0 στο τελευταίο παιχνίδι

Ισοπαλία για την Καρμιώτισσα στο Παφιακό 0-0, κόντρα στον Ακρίτα με την ομάδα πλέον να ολοκληρώνει τις προσπάθειες της για τη φετινή σεζόν και πλέον το υαλό στον προγραμματισμό που ήδη έχει αρχίσει. Επιτυχία για την ομάδα η παραμονή με σχετική ευκολία στην Α΄κατηγορία.

Σ΄ ένα γεμάτο ευκαιρίες πρώτο ημίχρονο Ακρίτας και Καρμιώτισσα έμειναν στο ισόπαλο 0-0, αφού δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίκτυα. Οι δύο ομάδες είχαν από πέντε τελικές με τις μισές από αυτές να είναι στο στόχο.

Πότε οι τερματοφύλακες των ομάδων, πότε τα δοκάρια και η αστοχία έφεραν τη «λευκή» ισοπαλία στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τόσες τελικές όσο το πρώτο, όμως είχαμε τρεις πολύ καλές φάσεις μία για τους γηπεδούχους και δύο για την Καρμιώτισσα. Ο Ανδρονίκου με μια σέντρα παρολίγο να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακας του Ακρίτα, ενώ το σουτ του Ντουμπία απέκρουσε αμυντικός των γηπεδούχων. Μέχρι και το 90΄είχαμε κάποιες ευκαιρίες με κεφαλιές, όμως τίποτα δεν άλλαξε.

Δύο ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων χωρίς να υπάρξει αλλαγή στο σκορ και έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 0-0, με τις δύο ομα΄δες να ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με ισοπαλία.

 

Κίτρινες: Λόπες / Νεοφύτου, Μαλόνε, Ανδρονίκου

Ακρίτας: Περντρέου, Πάουγκεϊν(78΄Καραγιάννης), Κονέ, Άμπραχαμ, Ντούμποφ(46΄Λόπες), Κλεμέντε, Γαβριήλ, Φόριελ, Τόρες(90΄Κυριακίδης), Σαραβάνια, Πική(46΄Αραούχο)

Στον πάγκο: Καστελάνι, Ονόντι, Πάζαρος, Ζουνίνιο, Εράσο, Κυριακίδης, Καραγιάννης, Αραούχο, Λόπες

 

Καρμιώτισσα: Κνόμπλοχ, Μαλόνε, Ντούμπια(76΄Σταύρου), Ελ Αλουχί(76΄Καστανάγια), Αβραάμ, Χούμποτσαν, Γκραντινάρου, Αγγελή, Μπεν Σαλάμ(46΄Νεοφύτου), Ντούρις, Γκράβενμπερχ(46΄Ανδρονίκου)

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Σελούτσκα, Χριστοφή, Ανδρονίκου, Καλτσάς, Τζανακάκης, Μήτσο, Οικονομίδης, Σταύρου, Καστανιάγκα, Λουκίλι, Νεοφύτου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy