ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων: “Τελευταία στροφή, τελευταία παράσταση, ίδια και περισσότερη τρέλα!”

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα σχετικά με το τελευταίο παιχνίδι για φέτος της ομάδας τους στο Παφιακό την Κυριακή(28/5).

Αναλυτικά:

Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,
Τελευταία στροφή, τελευταία παράσταση, ίδια και περισσότερη τρέλα!
Την Κυριακή πολύ απλά συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε την προηγούμενη αγωνιστική! Φοράμε τις άσπρες μας μπλούζες, με το κασκόλ μας στο χέρι και με όπλο μας την φωνή, αποβιβαζόμαστε στην Πάφο, για την τελευταία μας εκδρομή της φετινής περιόδου.
Εμείς από τα τσιμέντα πάμε να κάνουμε για άλλη μια φορά τους πάντες να παραμιλούν! Κατακλίζουμε το Παφιακό και σπρώχνουμε την ομάδα μας στη νίκη που θεωρείτε μονόδρομος και από εκεί και πέρα ελπίζουμε να μας χαμογελάσει η τύχη.. που και να μην το κάνει εμείς πάλι στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, πάλι σε ένα λεωφορείο, σε μια τρελή εκδρομή, σε ένα πέταλο να τραγουδάμε πάντα περήφανα για τον ΘΡΥΛΟ μας, γιατί αυτό είναι το καθήκον μας σαν πιστοί στρατιώτες, σε λύπες και χαρές!
ΥΓ. Αναχωρούμε μαζικά στις 17:00 από τον σύνδεσμο!
ΥΓ. Οι εκδρομές ποτέ δεν σταματούν..
ΟΛΟΙ ΑΣΠΡΑ – ΟΛΟΙ ΚΑΣΚΟΛ – ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy