“Μια φάση μας στέρησε το Κύπελλο – Το κλίμα είναι άσχημο στην ομάδα” (Ηχητικό)

Δηλώσεις από τον διευθυντή της μετά τον χαμένο τελικό

Ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΛ, Μάριος Σταδιώτης, μίλησε σήμερα στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Οι δηλώσεις:

Για τον τελικό: «Να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ομόνοια. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε 11 τελικές εμείς, 7 η Ομόνοια. Αυτό λέει πολλά, αλλά δεν είχαμε σωστά τελειώματα. Μία φάση μας στοίχησε τον τίτλο. Όμως κλείσαμε στόματα σε αυτούς που μας αμφισβητούσαν καθημερινά. Έπρεπε, παρά τα λάθη μας στη σεζόν, να φέρουμε την ομάδα στον τελικό. Τα καταφέραμε, όμως δεν τα καταφέραμε να πάρουμε τον τίτλο για ένα γκολ που δεχτήκαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι παίκτες μας και ο προπονητής μας ήξεραν τις αδυναμίες της Ομόνοιας, το έδειξαν στο γήπεδο. Όλοι είναι πολύ απογοητευμένοι, όμως πρέπει να σηκώσουμε ανάστημα γιατί πολύ απλά, είμαστε η ΑΕΛ. Θέλω να απολογηθώ στον κόσμο μας, γιατί περίμενε το κύπελλο, όμως θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας και θα διεκδικούμε τρόπαιο».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος μας έσπρωξε να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε και γι αυτό νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη που δεν του δώσαμε το κύπελλο».

Για το κλίμα μετά τον τελικό: «Ήταν μεγάλη απογοήτευση, οι ποδοσφαιριστές έκλαιγαν μετά τον αγώνα και στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Το ίδιο κλίμα επικρατεί και σήμερα, όμως πιστεύω πως τους κάνει πιο δυνατούς».

Για τα διοικητικά: «Ακόμα δεν έχουμε κάποιο νέο. Καλύτερα να ρωτήσετε ανθρώπους από το σωματείο, γιατί ως διευθυντής της ΑΕΛ δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο από όσα γνωρίζετε και εσείς. Ο κος Σοφοκλέους θα κάνει δηλώσεις κάποια στιγμή, αλλά δεν γνωρίζω πότε».

Στο τέλος της συζήτησης, ο κος Σταδιώτης εξέφρασε παράπονο προς τις αρχές του ΓΣΠ: «Ενώ ο κόσμος μας είχε εισιτήριο σε συγκεκριμένη θέση, τον ανάγκαζαν να καθίσει αλλού. Μας είπαν πως είναι για λόγους ασφαλείας. Οπαδοί της αντίπαλης ομάδας που τοποθετήθηκαν στο πάνω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας, έριχναν αντικείμενα και έφτυναν τους δικούς μας που ήταν από κάτω. Να διευκρινίσουμε πως στο πάνω διάζωμα είχαν δοθεί προσκλήσεις από την ΚΟΠ και στις δύο ομάδες, σε οικογένειες».

Για τα επεισόδια στον Εναέριο και την είσοδο οπαδών στο ΓΣΠ: «Είχαμε ενημερώσει την Αστυνομία από πριν. Δεν θέλω να επεκταθούμε περισσότερο, ίσως να έχουμε ανακοίνωση αργότερα. Η Αστυνομία είχε και την ευθύνη να μην μπει ο κόσμος στο γήπεδο, όμως μπήκαν οπαδοί της Ομόνοιας και έφτυσαν τους ποδοσφαιριστές μας. Ερωτώ, αν γινόταν το αντίθετο, πως θα ενεργούσε η Αστυνομία;»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy