Αστυνομία: Δεν ρίξαμε δακρυγόνα στο λεωφορείο της Ομόνοιας

Πήραν λάθος δρόμο

Τις καταγγελίες για χρήση δακρυγόνων στο λεωφορείο που μετέφερε του παίχτες της Ομόνοιας  κλήθηκε να σχολιάσει ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου φιλοξενούμενος στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου υπήρχε επαφή με άτομο που ήταν στο λεωφορείο των παικτών για να υπάρχει συντονισμός και η συνεργασία ήταν άψογη. Το λεωφορείο πήγε από συγκεκριμένο δρομολόγιο στην Παπανικολή συνοδευόμενο από την Αστυνομία.

Μετά το τέλος των πανηγυρισμών το λεωφορείο ακολούθησε λανθασμένο δρομολόγιο μαζί με 200 περίπου οπαδούς της Ομόνοιας. Όταν αντίκρισαν μέλη της Αστυνομίας, άρχισαν να πετροβολούν και να χρησιμοποιούν φωτοβολίδες εναντίον τους. Γι’ αυτό έγινε μερική χρήση δακρυγόνων για να απωθήσουν τους οπαδούς.

«Τα δακρυγόνα είναι αέριο. Μπορεί να κατευθυνθεί οπουδήποτε. Μετά το επεισόδιο σε καμία περίπτωση δεν μας ενημέρωσαν από το λεωφορείο ότι κατέληξε κάποιο δακρυγόνο στο λεωφορείο ή ότι τραυματίστηκε κάποιος. Δεν έγινε χρήση στο λεωφορείο. Ήταν φυσικό κάποια αέρια να πάνε προς το λεωφορείο».

Κλείνοντας ανέφερε ότι οι χειρισμοί της Αστυνομίας ήταν αποτελεσματικοί και αν ο οποιοσδήποτε έχει στοιχεία να τα καταθέσει για να διερευνηθούν.

sigmalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy