Στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM” η στέψη του Άρη – ΡΕΠΟΡΤΑΖ Lemesosinsports.com

Θέλει να σηκώσει το Πρωτάθλημα στο σπίτι του ο Άρης

Το ΡΕΠΟΡΤΑΖ για την στέψη του Πρωταθλήματος και τη φιέστα του Άρη, στο Lemesosinsports.com. Οι διεργασίες και οι εκπλήξεις.

Ο Άρης είναι από την Κυριακή το βράδυ ο νέος Πρωταθλητής Κύπρου για τη σεζόν 2022-2023, για πρώτη φορά στην Ιστορία του. Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να στήσουν μια φαντασμαγορική φιέστα στέψης.

Για τον λόγο αυτό βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την ΚΟΠ, ώστε η στέψη του Πρωταθλήματος να γίνει στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM”, μετά το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Το παιχνίδι είναι ορισμένο για το Σάββατο στις 19:00 και συζητιέται πιθανή αλλαγή ώρας – ημέρας για τις ανάγκες της φιέστα.

Ο Άρης θέλει να σηκώσει το τρόπαιο στο σπίτι του μπροστά στο κόσμο του. Εκεί θα ζήσουν ιστορικές στιγμές. Οι εκπλήξεις που ετοιμάζονται είναι πολλές. Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της ομάδας είναι έτοιμος για μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

Ακόμη δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση. Γίνονται όλες οι διεργασίες ώστε να διευθετηθεί το όλο θέμα και η στέψη να γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy