Άρης: Έκανε το καθήκον του και θέλει το “δώρο” του Απόλλωνα

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Άρης με πέναλτι γκολ του Γκομίς κέρδισε 1-0 την Ομόνοια

Έκανε το καθήκον του Άρης, πήρε τη νίκη με 1-0 με γκολ πέναλτι του Γκομίς κόντρα στην Ομόνοια και αναμένει το αυριανό ντέρμπι Απόλλων – ΑΠΟΕΛ, γιαα να δει αν θα στεφθεί πρωταθλητής.

Δυνατά μπήκε ο Άρης στο παιχνίδι παίρνοντας την κατοχή και πιέζοντας αρκετά την Ομόνοια. Με Μαγιαμπέλα, Κακόριν και Γκομίς προσπαθούσε να απειλήσει, πότε από πλάγια πότε από τον άξονα, έχοντας κάποιες καλές προϋποθέσεις. Από την πλευρά της η Ομόνοια δεν «ταμπουρώθηκε « στην άμυνα της και έχασε και αυτή μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ζαχαρίου από πλάγια να σουτάρει έξω.

Με τη λήξη του πρώτου μισάωρου, ήρθε το γκολ για τον Άρη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκομίς, ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Μίλετιτς. Στο 42΄ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μπένγκστον από πολύ κοντά να αστοχεί μετά από γύρισμα του Μαγιαμπέλα. Μετά από ένα λεπτό καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη που βρήκε τον Άρη να προηγείται με 1-0!

Με αλλαγές ξεκίνησαν οι δύο ομάδες στην επανάληψη, ενώ ο Άρης προσπαθούσε να κρατήσει τα υπέρ του δεδομένα, με την Ομόνοια να προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι. Χωρίς ευκαιρία ολοκληρώθηκε η μία ώρα παιχνιδιού. Με την παρέλευση μιας αγωνιστικής ώρας η Ομόνοια έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία πρώτα με το πλασέ του Σράντι να αποκρούει ο Βάνα και στη συνέχεια ο Χαραλάμπους να αστοχεί από πολύ κοντά. Η Ομόνοια απαλλαγμένη από το άγχος δημιουργούσε ευκαιρίες με τον Άρη πλέον να σκέφτεται περισσότερο την άμυνα του θέλοντας πάση θυσία τη νίκη.

Τρία ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων με το αποτέλεμα να μην αλλάζει και να βρίσκει το τέλος του αγώνα τον Άρη νικητή με 1-0 και πλέον να παριμένει το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα Απόλλων – ΑΠΟΕΛ για να δει αν θα πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

 

 

Κίτρινες: Μπένγστον / Μίλετιτς, Μάθιους, Λανγκ

Άρης: Βανά, Καζού(80΄Ντελμίρο), Μποακί(46΄Μουσουντά), Μπένγκτσον, Μπράουν(46΄Στρούσκι), Γκομίς(60΄Στεπίνσκι), Γιαγκό, Μαγιαμπέλα, Μπρόρσον, Γιαμπλόνσκι(46΄Τζόκε), Κακόριν

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Γιαντάλ, Σικόρσκι, Σπόλιριτς, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Πακέ, Στρούσκι, Σουμάνσκι, Σόκε, Μουσούντα

 

Ομόνοια: Ουζόχο, Μάθιους(46΄Λέζιακς), Παπουλής, Κίτσος, Ζαχαρίου(46΄Σράντι), Λανγκ, Μιξ(71΄Σάββα), Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Βενιζέλου, Κακουλλής(58΄Μπεσεντίν)

Στον πάγκο: Παναγή, Γιούστε, Λοϊζου, Λέζιακς, Ανσαριφάρντ, Σράντι, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μπεσεντίν, Ανδρέου, Σάββα, Κυριακίδης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy