Άρης: Τραυματίστηκε ο Landing Badji

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική του ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 που θα διεξαχθεί στην Αργεντινή

Ο Landing Badji το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική του ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 που θα διεξαχθεί στην Αργεντινή.

Ο νεαρός Σενεγαλέζος κήπερ που ήρθε στην Κύπρο και αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε και φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Άρη. Η αποκάλυψη του τελευταίου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και πρώην τερματοφύλακας της AS Pikine τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τις Ηνωμένες Πολιτείες που διεξήχθη το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 στο Μπουένος Άιρες.

Η Σενεγαλέζικη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FSF) ενημέρωσε για το γεγονός, με τον προπονητή της ομάδας να ψάχνει για άλλες λύσεις. Το πρώτο παιχνίδι για την Εθνική Σενεγάλης U20 είναι την Κυριακή(21/5) κόντρα στην Ιαπωνία!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy