Απόλλων – Ρομπέρζ: Τα δεδομένα της ανανέωσης – ΡΕΠΟΡΤΑΖ Lemesosinsports.com

Επιβεβλημένη η παραμονή του Ρομπέρζ στον Απόλλωνα

Τεράστιο κεφάλαιο ο Βαλεντίν Ρομπέρζ για τον Απόλλωνα. Η παραμονή του στο Κολόσσι είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη. Το συμβόλαιο του λήγει τέλος Μαΐου. Τα δεδομένα για την επόμενη μέρα. Το ΡΕΠΟΡΤΑΖ στο Lemesosinsports.com.

Μετά την οριστική εξέλιξη με τον Bogdan Andone, όπως αποκάλυψε το Lemesosinsports.com, Τελείωσε με Bogdan Andone ο Κίρζης, σειρά παίρνει η ανανέωση του συμβολαίου του Ρομπέρζ. Οι δύο πλευρές θα πρέπει να καθίσουν άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ώστε να υπάρξει συμφωνία όσο πιό νωρίς γίνεται. Η πρόθεση που υπάρχει είναι να του προταθεί συμβόλαιο για ένα χρόνο με οψιόν για ακόμη ένα. Από πλευράς του ο παίκτης επιθυμεί κλειστό διετές συμβόλαιο. Εκεί είναι που πρέπει να βρεθεί η “χρυσή τομή” για να μην εξελιχθεί και πάλι σε σίριαλ, όπως παλαιότερα, η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του. Το κεφάλαιο Ρομπέρζ θα πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατό.

Σε καμία περίπτωση και κανείς στις τάξεις του Απόλλωνα δεν θέλει να σκέφτεται ότι την νέα χρονιά δεν θα βρίσκεται στο Κολόσσι. Μην ξεχνάμε ότι δεν παίρνει θέση ξένου στο ρόστερ.

Έχει προσφέρει στην ομάδα όσο λίγοι και αποτελεί ακόμη και στα 36 του χρόνια ένα από τους σημαντικότερους παίκτες.

Εντός της βδομάδας ίσως υπάρξει η πρώτη συνάντηση, πριν ο Βαλεντίν Ρομπέρζ αναχωρήσει για την Γαλλία όπως αποκάλυψε το Lemesosinsports.com, Διαβάστε ΕΔΩ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy