Μητσοτάκης: «Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει επιτέλους το γήπεδο που του αξίζει»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, σε ομιλία που παρέθεσε στην Κυψέλη, λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στις ενέργειες που γίνονται για την ανέγερση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην Κυψέλη, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας που διενεργεί ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Εκεί είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον κόσμο και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γηπεδικό θέμα, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το γήπεδο που του αξίζει.

Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσε και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

«Βέβαια, δεν μπορώ να μην πω, κ. Δήμαρχε, μια κουβέντα για το άλλο μεγάλο έργο το οποίο γίνεται εδώ λίγο πιο μακριά -και αυτή ήταν μια δέσμευσή μας. Ναι, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει επιτέλους το γήπεδο που του αξίζει. Με σημαντική χρηματοδότηση από το κράτος, με στήριξη από την Περιφέρεια, με στήριξη από τον Δήμο. Οι μπουλντόζες έχουν ήδη μπει και αυτό είναι ένα σημαντικότατο έργο, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, ένα σημαντικότατο έργο ανάπλασης για όλη την πόλη της Αθήνας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

sport-fm.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy