Σκάνδαλο με στημένα στη Λευκορωσία: Ποινή 50 βαθμών στην πρωταθλήτρια Σαχτιόρ, 30β. στην Ενεργκέτικ!

Απίστευτες ποινές επέβαλλε η Ομοσπονδία της Λευκορωσίας στην πρωταθλήτρια Σαχτιόρ, αλλά και στις Ενεργκέτικ και Μπελσίνα για στημένα παιχνίδια!

Τεράστιες προεκτάσεις έχει πάρει στη Λευκορωσία το μέγα-σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο πρωτάθλημα της χώρας και αφορά στημένους αγώνες!

Μετά από έρευνα της αρμόδιας επιτροπής, η Ομοσπονδία της χώρας επέβαλλε τεράστιες ποινές, τόσο στην πρωταθλήτρια του 2022 (στη Λευκορωσία έχουν χειμερινό καλεντάρι), Σαχτιόρ, όσο και στην Ενεργκέτικ, που βρίσκεται αυτή την στιγμή στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Συγκεκριμένα, η πρώτη, τιμωρήθηκε με αφαίρεση του περσινού τίτλου και κατ’ επέκταση και με την αφαίρεση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League, με ποινή 30 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και με αφαίρεση 20 βαθμών από το επόμενο!

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η τιμωρία της Ενεργκέτικ, καθώς, στον σύλλογο αφαιρέθηκε το εισιτήριο που κέρδισε πέρσι για τα προκριματικά του Europa Conference League, ενώ, δέχθηκε ποινή 20 βαθμών στο τρέχον πρωτάθλημα και 10 από το επόμενο.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία της χώρας τιμώρησε και την Μπελσίνα με αφαίρεση 10 βαθμών από τη φετινή σεζόν και 5 από την επόμενη, καθώς φαίνεται πως εμπλέκεται σε χρηματισμό.

Όπως είναι φυσικό, παίκτες και παράγοντες που εμπλέκονται με το σκάνδαλο αυτό τιμωρήθηκαν είτε με χρηματικό πρόστιμο, είτε με δια βίου αποκλεισμό.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy