Ο Βέρτης… ακυρώνει τον τελικό του Κυπέλλου στα Τίρανα!

Η συναυλία που είναι προγραμματισμένη να δώσει ο Νίκος Βέρτης στο «Air Albania Stadium», ενδέχεται να ακυρώσει και την επιλογή της Αλβανίας για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου.

Άλλο ένα εμπόδιο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποια αντίδραση οπαδών, Δήμου ή αστυνομίας, αλλά για μια συναυλία που ενδέχεται να μην επιτρέψει να πραγματοποιηθούν τα σχέδια της ΕΠΟ για διεξαγωγή του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στην Αλβανία.

Ο Νίκος Βέρτης έχει προγραμματίσει εδώ και καιρό να δώσει συναυλία στα Τίρανα και στο «Air Albania Stadium» όπου ήθελε η ελληνική ομοσπονδία να φιλοξενηθεί ο τελικός στις 24 Μαΐου.

Διότι ο Έλληνας τραγουδιστής θα δώσει συναυλία στο εν λόγω γήπεδο στις 25 του μήνα, έχοντας για ένα τριήμερο στη διάθεσή του το στάδιο για να οργανώσει τα πάντα. Κάτι που εκ των πραγμάτων δημιουργεί θέμα για τη διεξαγωγή του τελικού.

Η αφίσα για τη συναυλία του Νίκου Βέρτη
Τελικός Κυπέλλου: Δύσκολα στα Τίρανα λόγω συναυλίας Βέρτη

Επιπροσθέτως, ο τελικός δεν μπορεί να πάει νωρίτερα μιας και στις 14 Μαΐου υπάρχουν οι εθνικές εκλογές στην Αλβανία, ενώ τρεις ημέρες αργότερα διεξάγεται το παιχνίδι των Τιράνων με την Παρτιζάνι, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στη γειτονική χώρα και η αστυνομία θα είναι επί ποδός…

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy