Πέντε χρόνια φυλάκιση πρωτοδίκως στον Ίτσο, για παράνομο στοιχηματισμό

Σε φυλάκιση 5 ετών καταδικάστηκε πρωτόδικα απ’ τις ιταλικές αρχές ο αμυντικός της Μόντσα, Αρμάντο Ίτσο για τη συμμετοχή του σε παράνομο στοιχηματισμό και σε εγκληματική οργάνωση η οποία συνδέεται με τη μαφία.

Η υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε ο 31χρονος αμυντικός, αφορά τη σεζόν 2013/2014, όπου αγωνιζόταν στη Serie B με τη φανέλα της Αβελίνο. Ο Ίτσο φέρεται να μοίρασε το ποσό των 30.000 ευρώ σε συμπαίκτες του για να έρθει το αποτέλεσμα στο οποίο είχε στοιχηματίσει ο ίδιος και μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στην οποία είχε συμμετοχή.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στο πέρασμα των ετών, οδήγησαν στην καταδίκη του. Ο Ίτσο έχει παίξει εφέτος σε 26 αγώνες με τη φανέλα της Μόντσα, με τελευταία παρουσία του στον χθεσινό (3/05) αγώνα με τη Ρόμα.

Ο Ιταλός αμυντικός σε μήνυμά του στα social media τόνισε πως θα καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, τονίζοντας πως περιμένει τη δικαίωσή του σε δεύτερο βαθμό.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με την πρωτόδικη απόφαση. Αθωώθηκα επειδή δεν διέπραξα το έγκλημα στον αγώνα Αβελίνο-Ρετζίνα της 25ης Μαΐου 2014, αλλά κατηγορούμαι ότι κανόνισα τον αγώνα Μόντενα-Αβελίνο της 17ης Μαΐου 2014, έναν αγώνα που δεν έπαιξα καν. Θα διαβάσω τους λόγους με τους δικηγόρους μου και θα κάνουμε έφεση», έγραψε ο Ίτσο κα πρόσθεσε:

«Πιστεύω στη δικαιοσύνη και είμαι σίγουρος ότι θα αποδειχθεί απολύτως η μη εμπλοκή μου στην υπόθεση. Ευχαριστώ τη Μόντσα και την οικογένειά μου, που είναι πάντα κοντά μου. Δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι».

Ο δε δικηγόρος του, Στέφανο Μοντόνε, επιβεβαίωσε ότι: «σαφώς και θ΄ ασκήσουμε έφεση, διότι από τώρα πιστεύουμε ότι η ποινή μπορεί και πρέπει να ανατραπεί ελλείψει στοιχείων…».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy