Θεωρούν κλειστή την μεταγραφή του Μλαντένοβιτς

Οι Πολωνοί επιμένουν πως ο Μλαντένοβιτς έχει ήδη υπογράψει στον Παναθηναϊκό

Αν κι όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού απ’ την κορυφή ως τη βάση της «πυραμίδας» του, έχει επικεντρωθεί σε απόλυτο βαθμό στη μάχη μέχρις… εσχάτων για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, τα πολωνικά ΜΜΕ επιμένουν πως οι «πράσινοι» έχουν ήδη «κλείσει» την πρώτη τους μεταγραφή για το καλοκαίρι: Τον διεθνή Σέρβο αριστερό μπακ της Λέγκια Βαρσοβίας, Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Ο Πολωνός δημοσιογράφος Κάρολ Μπουγκάσκι έγραψε το βράδυ της Τετάρτης (3/5) στο Twitter πως 31χρονος διεθνής μπακ έχει υπογράψει ήδη στον Παναθηναϊκό!

«Μετά από τον τελικό κυπέλλου το θέμα γύρω από τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς θα πάρει φωτιά και από ότι ακούω αυτές είναι οι τελευταίες εβδομάδες του στην Λέγκια. Ο Σέρβος έχει υπογράψει ήδη από τον Απρίλιο στον Παναθηναϊκό και το συμβόλαιο του θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου» ανέφερε στο tweet του ο Πολωνός ρεπόρτερ, αν κι απ’ το «τριφύλλι» δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί το παραμικρό μέχρι να τελειώσουν τα play off.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy