Μετά τη ρήξη με Κίρζη παραίτηση του Διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου

Η επόμενη εκλογική συνέλευση του Σωματείου θα είναι και εκλογική

Μετά τη ρήξη στις σχέσεις του Σωματείου με την εταιρεία του Απόλλωνα και το πέρας της Γενικής συνέλευσης της ποδοσφαιρικής εταιρείας, ήρθε η παραίτηση με επίσημη ανακοίνωση του Διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου του Απόλλωνα.

Συνεχίζει ο Κίρζης, νέα πρόσωπα στο Δ.Σ, εκτός το Σωματείο

Η ανακοίνωση:

Μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας ΑΠΟΛΛΩΝ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ θα θέλαμε να τοποθετηθούμε ως εξής.

Θεωρούμε ότι επιβάλλεται να υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ Σωματείου και Εταιρείας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού μας τμήματος και κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.
Ο ρόλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου είναι, μεταξύ άλλων, να λειτουργεί ως θεματοφύλακας του Συλλόγου και θεωρούμε πως δεν μπορούμε να υπηρετήσουμε πλέον τον ρόλο αυτό υπό τις παρούσες συνθήκες.
Ενημερώνουμε λοιπόν τα Μέλη, τους Φιλάθλους και όλο τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ότι σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού υποβάλλει την παραίτηση του.
Βάση καταστικού η επόμενη Γενική Συνέλευση του Σωματείου, της οποίας η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα, θα είναι και εκλογική.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy