ΑΠΕΑ Κ19: Πανάξια πρωταθλήτρια…(pics,videos)

Πήρε το πρωτάθλημα στην Γ΄ κατηγορία και κέρδισε και την άνοδο της στη Β΄

Το πρωτάθλημα στην Γ΄κατηγορία Νέων κατέκτησε η ομάδα της ΑΠΕΑ Κ19 την Κυριακή(30/4) και πλέον εξασφάλισε και την άνοδο της στην Β΄κατηγορία.

Ανμφίβολα ενα επίτευγμα που προσδίδει άλλη αίγλη στην ομάδα, που υπό την καθοδήγηση του Νίκου Παναγίδη, έφτασε θα μείνει στην ιστορία του συλλόγου. Η ομάδα της ΑΠΕΑ στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος τερμάτισε στην 1η θέση με 43 βαθμούς σε 17 αγώνες, για να μπει στον πρώτο όμιλο εκεί όπου με 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα, η μοναδική σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, έφτασε τους 58 και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 24 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πήραν συμμετοχή σε 25 συνολικά αγώνες. Πρώτος σκόρερ της ομάδας ο Kay με 16 γκολ, ενώ σε ολόκληρο το πρωτάθλημα δέχθηκε μόνο 17 γκολ, 10 στην πρώτη φάση και 7 στη δεύτερη, μακράν η καλύτερη αμυντική γραμμή.

Η ισοπαλία κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας ήταν το τελευταίο αποτέλεσμα και στη συνέχεια ακολούθησαν οι πανηγυρισμοί και η φιέστα στο γήπεδο Ακρωτηρίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy