Bogdan: “Με λυπεί που θα απουσιάζω – Εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου”

Δηλώσεις Bogdan Andone

Ο προπονητής του Απόλλωνα μίλησε στο Match Program του σημερινού αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την απουσία του από τον πάγκο και την σημασία του αγώνα.

Οι δηλώσεις:

“Προτού πω κάτι άλλο, θα ήθελα να απολογηθώ για τη συμπεριφορά μου στη διάρκεια του αγώνα με την Πάφο. Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία για την αντίδρασή μου, γνωρίζετε τον χαρακτήρα μου και το πάθος μου.

Ιδιαίτερα όταν αντιλαμβάνομαι ότι αδικείται η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μου, αισθάνομαι την ανάγκη να τους υπερασπιστώ. Αυτό που με λυπεί περισσότερο όμως, είναι το γεγονός ότι δεν θα βρίσκομαι μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου απόψε, αλλά ούτε και στον επόμενο αγώνα. Έχω εμπιστοσύνη όμως στους συνεργάτες μου, είμαι σίγουρος ότι θα δείξουν το καλύτερο τους πρόσωπο και θα παλέψουν για τη νίκη.

Ήταν κάτι μεμονωμένο και δεν θα επαναληφθεί. Απόψε αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ σε ένα δύσκολο παιχνίδι, που έγινε ακόμη πιο δύσκολο λόγω της ήττας από την Πάφο. Ταυτόχρονα η ομάδα της Λάρνακας κέρδισε την Ομόνοια και επανήλθε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αφού μείωσε την απόσταση από την πρώτη θέση. Έχουν πολλούς λόγους και μεγάλο κίνητρο για να μας κερδίσουν αλλά κι εμείς έχουμε τα δικά μας κίνητρα. Χάσαμε κάποιο έδαφος, ωστόσο πιστεύουμε στην ομάδα μας, χρειαζόμαστε κι εμείς τους βαθμούς για να ξαναμπούμε στη διεκδίκηση της 3ης θέσης. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και είμαι σίγουρος ότι θα είναι απαιτητικό παιχνίδι.

Εύχομαι ότι οι οπαδοί θα ξαναβρίσκονται στο πλευρό μας και με την καθοδήγηση του Μάρκο (σ.σ. Μπαρούν), θα κερδίσουμε τον αγώνα. Τους καλώ να έρθουν και να μας στηρίξουν ξανά, να καλύψουν το κενό μου, μόνο οι οπαδοί της ομάδας μπορούν να το πετύχουν.

Εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου, θα δείξουν την απαιτούμενη προσωπικότητα για να κερδίσουμε, πιστεύω στους συνεργάτες μου και τον Μάρκο 100% για τον οποίο είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθει και θα διαχειριστεί τον αγώνα.

Αισθάνομαι άσχημα που δεν θα είμαι στην
άκρη του πάγκου και δεν θα μπορώ να τους
βοηθήσω αλλά όπως ανέφερα και πριν, πιστεύω ότι οι οπαδοί μας θα αναπληρώσουν την απουσία μου και οι ποδοσφαιριστές με τον Μάρκο θα ανταποκριθούν για να κερδίσουμε
τον αγώνα. Είμαι σίγουρος και αισθάνομαι τεράστια αυτοπεποίθηση για τους συνεργάτες μου και δεν ανησυχώ καθόλου γι’ αυτό. Το γεγονός ότι κερδίσαμε τα δύο τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΚ μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά από την άλλη, πρόκειται για ένα αλλιώτικο παιχνίδι με διαφορετικές συνθήκες και άλλα δεδομένα.

Όπως ξεκαθάρισα στην αρχή της θητείας
μου στον Απόλλωνα, βλέπουμε παιχνίδι με
παιχνίδι και ότι βγει. Είναι σαν τελικός για
εμάς και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μπούμε με αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσουμε. Αισθανόμαστε την ανάγκη, να ανταποδώσουμε στους οπαδούς μας για την απογοήτευση που τους προκαλέσαμε στον τελευταίο αγώνα. Ήταν δίπλα μας, μας υποστήριξαν, μας ώθησαν προς τη νίκη και τους απογοητεύσαμε. Είναι καθήκον μας, παίζουμε στο σπίτι μας με γεμάτες εξέδρες, και πρέπει να τους κάνουμε ξανά χαρούμενους χαρίζοντας τους τη νίκη”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy