Ελεύθερος τον Μάιο ο Dorregaray – Επαφές Απόλλωνα με παίκτη – Όχι με Νέα Σαλαμίνα

Τα δεδομένα με τον Diego Dorregaray - Οι επαφές με τον Απόλλωνα - Το συμβόλαιο του με τη Νέα Σαλαμίνα

Μεγάλο ντόρο έφερε, όπως ήταν φυσικό, η χθεσινή (28/4) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Lemesosinsports.com για το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον επιθετικό της Νέας Σαλαμίνας, Διαβάστε ΕΔΩ.

Όπως αναφέραμε στο ρεπορτάζ μας η πλευρά του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε επαφές με τον Απόλλωνα κι αυτό ΔΕΝ χωράει ΚΑΜΙΑΣ αμφισβήτησης. Και ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ οι συζητήσεις γίνονται μεταξύ Απόλλωνα με την πλευρά του Αργεντινού επιθετικού ΚΑΙ ΟΧΙ με την Νέα Σαλαμίνα.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του Dorregaray με την ομάδα της Αμμοχώστου λήγει το προσεχές Μάιο και ούτε αυτό ΔΕΝ χωράει ΚΑΜΙΑΣ αμφισβήτησης.

Δια του λόγου του ΑΛΗΘΕΣ διαβάστε παρακάτω

Έτσι λοιπόν με τα πιο πάνω δεδομένα που αναφέραμε ο Απόλλωνας δεν έχει κανέναν λόγο να μιλήσει με την Νέα Σαλαμίνα για να αποκτήσει τον παίκτη. Αυτό είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρο.

Η λεπτομέρεια που υπάρχει και σας την μεταφέρουμε είναι η εξής: Υπάρχει ένα όψιον μεταξύ του Dorregaray και της Νέας Σαλαμίνας, σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου που όπως είπαμε λήγει τέλος Μαΐου. Αυτό δεν εμποδίζει την διαπραγμάτευση Απόλλωνα – Dorregaray και ούτε αναγκάζει τον Απόλλωνα να πρέπει να μιλήσει με την Νέα Σαλαμίνα για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy