Κώστας Παπαδόπουλος: “Απομένουν πέντε στροφές και όσο λιγότερα λάθη κάνει μια ομάδα θα είναι πιο κοντά στο να πετύχει τους στόχους της”(Ηχητικό)

Δηλώσεις από τον Υπεύθυνο επικοινωνίας του Άρη ενόψει του αγώνα με την Πάφο

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Κάθε παιχνίδι πλέον είναι κομβικό. Απομένουν πέντε στροφές και όσο λιγότερα λάθη κάνει μια ομάδα θα είναι πιο κοντά στο να πετύχει τους στόχους της. Αντιμετωπίζουμε μια λαβωμένη ομάδα που θα έρθει διψασμένη για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο για να καταφέρουμε να πάρουμε εμείς τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη κόντρα στην Πάφο φέτος».

Για το αήττητο σερί: «Με αυτά τα 12 παιχνίδια έχουμε ισοφαρίσει το καλύτερο αήττητο σερί στην ιστορία μας που το κάναμε και στον πρώτο γύρο. Αυτό που έχουν ως κίνητρο οι παίκτες είναι να επιστρέψουν στις επιτυχίες».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν έχουμε προβλήματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του κ. Σπιλέφσκι»

Για την προπώληση των εισιτηρίων: «Περιμένουμε γύρω στους 1200 με 1500 φίλους του Άρη. Θα υπάρχει αρκετός κόσμος και από πλευράς Πάφου».

Για το μέλλον του Κακόριν: «Η πρόθεση μας είναι δεδομένη ότι θέλουμε να τον κρατήσουμε. Δεν μιλάμε για ένα τυχαίο παίκτη και αυτό δεν είναι εύκολο. Νομίζω θα έχει αρκετά επεισόδια το θέμα Κακόριν. Είναι θέμα το οποίο χειρίζονται οι ιδιοκτήτες του Άρη. Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για να μπορέσουμε τον κρατήσουμε. Είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος στην Κύπρο και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Θα πρέπει να έχει κάτι το πολύ δελεαστικό για να αποφασίσει να αλλάξει παραστάσεις. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy